Pa hajde da kazem koju...sa amd 770 sam presao na nvidiu 720d...
Jeste cena 4800...jeste ima NCC za otkljucavanje CPU...izasao je pre neki dan i novi bios sa novim opcijama a kako nisam bas za extreme OC ne znam koliko su potrebne ali sam zapazio dodavanje voltaze za memoriju koja sada moze da ide do 2,5V...
Bios je iovako imao vise opcija nego MA770 DS3...
Ono sto me je razocaralo je da sam u raidu0 na 770 imao citanje HDD-ova oko 180mb a ovde 155mb...
Zatim,ne postoji teorija da namestim DVD RW da reze u DMA modu ali slucajno imam potpuno OK X3 na 3,6mhz pa nije neka razlika u brzini rezanja a i ne rezem puno...
Naravno,pored jedne 8 na stranici kucista uspeo sam da dobijem podnosljivih 55C chip seta a u full-u se plasim da pogledam jer verujem da je preko 80C...i za ovih 55C nisam siguran jer sam pri pipanju ispekao prst...ne,necu da stavljam nikakav kuler na chip set,to je njihov problem a ne moj i sto se mene tice neka crkne slobodno,dace mi novu plocu ili ce im se ugrejati radnja...:smoke:...
Realno vredi te pare a ko hoce tako da gleda onda moze i P3 da kupi za mnogo manje jer za jedva par hiljada vise se mogu naci jako dobre ploce a i AM3 platforma nije daleko sa cenama...ja je ne bih preporucivao kao novu kupovinu nikada jer jeste low end ali kao neko prelazno resenje ili ljudima kojima je tako iskrslo kao meni resava posao...
Poenta je da cu je prodati za par meseci a necu mnogo izgubiti i cini mi se da zato i najbolja ploca koja malo gubi a obavlja trenutno sve sto i skuplje AM2+ ploce...