Šta je novo?

Kako...?

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Ovako, imam TV kartu(leadtek expert 2000 xp) i VIVO graficku kartu(msi nx6600 diamond).....Instalirao sam windvr3 i hteo sam da prebacim neki video materijal na komp. Video i graficku sam povezao preko skarta. E sada, kako da uposte dobijem neki signal sa videa :zgran: U setup-u od windvr3-a mogu samo da izaberem tv karticu( a pored toga imam mogucnost da izaberem s-video i composite).

Thnx

Dajte ljudi, ne mogu da verujem da niko ne zna kako to da uradim!? Znaci, jos jednom, kako da u windvr3 (ili nekom drugom programu) prebacim video materijal na komp.........pretpostavljam da je procedura jednostavna, ali ja je ne znam. Isto tako, nikako ne mogu da pronadjem nijedan kanal sa windvr3......a koliko vidim gomila koristi taj program za snimanje u mpeg2.......kod mene to nesto ne sljaka.......ili ja ne znam kako da podesim windvr3(a isto to mi radi sa chrisTV i WinFastPVR-om).
Jos jedno pitanje, da li mogu da dobijem tv signal sa vivo karticom(povezana mi je sa video rekorderom, pa kako prebacujem kanale na videu, da mi se tako menjaju kanali i na kompu)......ovo pitam iz razloga sto ne znam da li moze u isto vreme da mi radi i to i tv kartica........ali ostaje problem da nikako ne mogu da dobijem signal sa videa, u setup-u windvr3, za device mogu samo da odaberem tv kartu, ali ne i vivo karticu(ako sam ja to dobro skontao).

Ajde please da mi neko pomogne :(

:wave:

Pokusaj sa programom Cyberlink POWER VCR II ili 3,najbolji je za te svrhe,izlaz iz video recordera (video i audio)spoji direktno na TV kartu,potreban ti je verovatno adapter kabl Scart na 2 chinca(BNC conector),u programu umesto opcije TV pritisni Video I ,record i to je to.
Aca

Batali graficku i video povezi sa TV tunerom. Skini iuVCR i uzivaj.

Najzad mi je sve proradilo :)
Bio je problem u lose vezanim kablovima...........a dao Bog ima ih zilion ;)

Hvala svima
:wave:

Vrh Dno