Šta je novo?

Kako?

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Da li je moguce da u kompjuteru imam 2 muzicke kartice(vec imam Live! 5.1) tako da kada gledam filmove da mi zvuk ide preko Live! a kada slusam muziku da zvuk ide preko te druge zvucne kartice?

Tu drugu zvucnu karticu bih spojio na muzicki uredjaj u drugoj sobi gde je i TV.
A na Live! bih ostavio Creative Inspire 6700 kojeg imam odavno i sa kojim sam prezadovoljan...

:wave:

Moguce je da imas 2 zvucne s' tim sto bi morao da biras koju zvucnu koristis iz audio devices.

To sam i mislio...
A jel mogu da npr. u Winampu namestim jednu zvucnu a na BS playeru drugu i tako da uvek stoji? Da ne moram svaki da put, kada se podize Win, da ponovo namestam....

To sam i mislio...
A jel mogu da npr. u Winampu namestim jednu zvucnu a na BS playeru drugu i tako da uvek stoji? Da ne moram svaki da put, kada se podize Win, da ponovo namestam....
Možeš, samo - kao što reče gvlada - moraćeš svaki put da odrediš koji ti je izvor zvuka...

Jedan mali savet (iz ličnog iskustva): ja sam odradio nešto slično i povezao sam zvučnike koaksijalnim kablom sa integrisanom zvučnom karticom i to koristim za gledanje filmova (dobijam pun Dolby Digital/DTS). Analognom vezom sam, pak, povezao Creative karticu sa zvučnicima i tu kombinaciju koristim za sve ostalo (igre, muzika).

Poslednja izmena:
Hocu li imati nekog konflikta ako su u isto vreme rade Live! i integrisana zvucna?
Pitam da ne bih dzaba kupovao ako ce ovako funkcionisati...

neće biti konflikta, ja isto u računaru imam 2 zvučne kartice (tj. 3 računajući i integrisanu) i sve radi bez problema.

a u vezi tvog pitanja: mogao bi Live! da staviš za default zvučnu karticu u Audio devices, a drugu da namestiš da radi samo u winamp-u, tako sam i ja uradio i ne moram da žongliram stalno.

:wave:

Nazad
Vrh Dno