Šta je novo?

Kako zavarati rapidshare?

P$ych0

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9800x3d, Phanteks Glacier One 420
Matična ploča
ASUS ROG Crosshair x870e Hero
RAM
48GB G.Skill Trident Z Neo 8000
GPU
Nvidia RTX 5090
Storage
4TB Crucial T705, 4TB Samsung 990 Pro
Zvuk
Sennheiser Game Zero, Momentum 3 wireless
PSU
Seasonic Prime TX1600 Noctua Edition
Kućište
Antec Flux Pro
Monitor
Aorus FO32U2P, Dell U2715H
Miš & tastatura
Logitech MX518 Legendary, Corsair K70
Laptop
Lenovo Legion
Mobilni telefon
Pixel 7 pro
Pametni uređaji
Philips Hue, Shelly, Alexa
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Naleteo sam na masu programa, od kojih se vecina zasniva na promeni IP adrese. Doduse ovo se moze rucno uraditi u cmd prompt-u. E sad problem je u tome sto ja ne mogu da promenim adresu tim "trikom", dok "kolega" iz HR to opusteno radi svaki put nakon skinutog fajla :mad: . Koristim Telekomov ADSL btw, a nisam platio nikakvu FIKSNU IP adresu (koja kosta MNOGO vise od dinamicne). Any ideas?

kad se konektujesh, probaj da umesto user@telekom kucash user/ip@telekom. ...to "/ip" ne znachi da treba da unosish ip, samo to napishesh i trebalo bi da ti menja ip pri svakom konektovanju...tako je barem kod mene na adsl :)

kad se konektujesh, probaj da umesto user@telekom kucash user/ip@telekom. ...to "/ip" ne znachi da treba da unosish ip, samo to napishesh i trebalo bi da ti menja ip pri svakom konektovanju...tako je barem kod mene na adsl :)

Interesantno...
Mozes da budes malo precizniji?
Meni je nakacen na USB pa se sam konektuje.

E da, u podesavanjima za modem stoji podeseno na 24 sata, neka rotacija adrese. Jednom sam imao prilike da zovem korisnicki servis, pitam za tu opciju i tip mi rece: "to ne bi bilo preporucljivo jer postoji sansa da Vas prikljuci na nepostojecu IP adresu"! :S:

Ugasis i upalis ruter.

Ovo sto ti je Marko_84 rekao da uradis je nacin da se konektujes na radius server preko brodband konekcije

Znaci stavis ruter/modem da radi ubrigde modu i kreiras konekciju kao za dialup ali samo se sove kanekcija za broadband.

Ne znam da li ce to da ti promeni adresu. Prvi put cujem za tako nesto. ali bi trebalo da kad ugasis ruter pa kad ga ponovo upalis da dobijes drugi IP ako ti je dinamicki

Poz,
Max

Pokusaj sa brisanjem cooki-a i proxyem meni je radio posao ;)

Ovo sto ti je Marko_84 rekao da uradis je nacin da se konektujes na radius server preko brodband konekcije

Znaci stavis ruter/modem da radi ubrigde modu i kreiras konekciju kao za dialup ali samo se sove kanekcija za broadband.

Ne znam da li ce to da ti promeni adresu. Prvi put cujem za tako nesto. ali bi trebalo da kad ugasis ruter pa kad ga ponovo upalis da dobijes drugi IP ako ti je dinamicki

Poz,
Max

Da, u pravu ste. Paljenje i gasenje menja IP, ali mi se ne svidja to sto na svakih 1h moram da d**am ruter :(

E sad pitanje je kako da ovo cudo stavim da radi u bridge mod...

@GOJKO
Cookies meni ne pomazu, proxijevi rade ali vecinom JAAAKO sporo, retko kad se nadje brzi.

da to je sjajno resenje kada imash 1-2 fajla ali ako oces da skidash film ili igricu koji su gabaritniji, e onda ne znam kolko je zanimljivo kliktati renew adress....

da, napravish dail up konekciju...meni je takodje modem na usb :) u protivnom bi mi bilo nezamislivo da skidam 30 rapidshare fajlova igricu....

inache, dobra fora je da napravish listu rapidshare stvari koje skidash...rapidshare.DE i rapidshare.COM nisu u kontaktu, tako da u isto vreme mozesh da skidash 2 fajla, jedan sa DE, jedan sa COM...stavish uveche 2 da se skidaju, legnesh da spavash, ako se probudish u sred noci, opet stavish 2... :)

ako ti je cimanje routera cimanje, onda lepo plati account ;)

Kako zavarati rapidshare???
Nemoguce je zavarati rapidshare, nemoj se muciti, koristi P2P, ima svega i ne kosta nista...

Ovo pitanje spada u domen piraterije. Zavaravanje RapidShare-a je ilegalna procedura...

Ovo pitanje spada u domen piraterije. Zavaravanje RapidShare-a je ilegalna procedura...

zasto je ilegalna?

niko nije trazio da ga hakujemo ili piratske naloge, ovo je nesto sto rapidshare dozvoljava da se radi tj da se mucis ako neces da placas. nigde nije napisano da je zabranjeno menjati IP da bi skidao brze :d

najbolji nacin je da uzmes program (Universal Share) USDownloader, koji sam prepoznaje cifre i brojeve koje treba da ukucas, ubacis linkove i kad nisi kuci ostavis ga da radi, on sam saceka koliko treba posle toga ukuca kod koji traze i skida i tako u krug. a ako iskombinujes linkove sa .com i .de eto za njega pune ruke posla :d

zasto je ilegalna?

niko nije trazio da ga hakujemo ili piratske naloge, ovo je nesto sto rapidshare dozvoljava da se radi tj da se mucis ako neces da placas. nigde nije napisano da je zabranjeno menjati IP da bi skidao brze :d

najbolji nacin je da uzmes program (Universal Share) USDownloader, koji sam prepoznaje cifre i brojeve koje treba da ukucas, ubacis linkove i kad nisi kuci ostavis ga da radi, on sam saceka koliko treba posle toga ukuca kod koji traze i skida i tako u krug. a ako iskombinujes linkove sa .com i .de eto za njega pune ruke posla :d

Meni US nije radio ne znam zasto, stalno je izbacivao error

Sada imam premium nalog nije skupo ~9E, nalog moze da se deli sa par ljudi, npr ortak i ja bez problema skidamo u isto vreme sa istim nalogom.

meni radi paljenje gasenje adsl modema iz telekoma inace zakacen na lan doduse nekad se utrefi da ubodem adresu koje je vec skidala nesto pa moram ponoviti poistupak.

da, napravish dail up konekciju...meni je takodje modem na usb :) u protivnom bi mi bilo nezamislivo da skidam 30 rapidshare fajlova igricu....

inache, dobra fora je da napravish listu rapidshare stvari koje skidash...rapidshare.DE i rapidshare.COM nisu u kontaktu, tako da u isto vreme mozesh da skidash 2 fajla, jedan sa DE, jedan sa COM...stavish uveche 2 da se skidaju, legnesh da spavash, ako se probudish u sred noci, opet stavish 2... :)

ako ti je cimanje routera cimanje, onda lepo plati account ;)

Sto se tice rapidshare.de i .com nisam znao, dobro ce mi doci info. A dali bi mogao da mi opises proceduru kreiranja dial up konekcije. Ovako se ADSL konektuje pri startu racunara, pretpostavljam da dial up konekcija to iskljucuje zar ne? Osim naravno ako nije isti postupak kao kod kreiranja dialup naloga sa 56k modemom, taj znam :p

Nazad
Vrh Dno