Šta je novo?

Kako zaobici ...

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
ako imam uplacen flat rate kod lokalnog provajdera i ocemo par nas da koristimo Net u isto vreme, a ovi nam to uskratise nedavno, kako da premostimo ?
malo je sasavo ali ... ?

U isto vreme, u principu, ne moze. Lako se detektuje login usera sa razlicitih lokacija i to na isti account u isto vreme. Da zoves sa vise lokacija u razlicito vreme ne mogu da ti zabrane, pa mislim da je jedino resenje da se dogovorite i podelite dan na delove izmedju sebe.

Kod YUBC-a to nikad nije ni moglo...pa nisu blesavi, zamisli koliki bi im to protok pravilo, jedan flat rate i pola grada se nakaci istovremeno... :D , ode bandwith u ...tamo.

Mi smo mogli na nasem provajderu prvih mesec dana, a onda mene oni pitali "e a jel to dobro da idu vise korisnika odjednom" ja "odlicno je ovako, nedirajte nista" :) pa valjda sada naucili.
Nego barem da imaju neki transfer nego bednih 0.5 kb/s i to sve za 990 din. mislim sramota zar ne, tj pljacka.
Mislim radije bi platio 2000-3000 din. pa da se izdelimo par nas pa da bar znamo da nam je transfer 4-5 kb/s, a ne ovako :(

Pa predji na YUBC, ja placam 2000 na deljaka sa firmom (u kojoj radim, pa i tu samo ja koristim :D :D ) transferi su uvek 4-5, u toku noci i 6-7 Kb/s.
A placao bi i sam svih 2000 jer moji sopsveni nervi za mene nemaju cenu...ako mi odu u p.m. uz pomoc nekog levog provajdera, sta cu bez njih ??? :D

Vrh Dno