Šta je novo?

Kako vam se sviđa...

wiz011

Guest
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
440
...moja verzija OE? Nije fotomontaža, stvarno tako izgleda. :smoke:

Prilozi

• oe.jpg
    oe.jpg
    109.8 KB · Pregleda: 321
Ah,oduvek sam voleo crno-belu fotografiju..
Podeli s' ortacima? :)

Ma mene su oduvek nervirale one starinske naočare... A stavio sam "crno-belo" da ipak bude u duhu boje originalne ilustracije.

Nekad je to moglo da se uradi eksterno. Može na neki način i sad, ali originalni HTML iz msoeres.dll više ne radi ispravno na eksternoj lokaciji (ili mu možda sad treba još nešto dodatno, nisma stigao da se time bavim, ako neko zna nek' kaže), valjda neko novo security čudo, šta li. Sad sam "hakno" dll.

Resource Hackerom. Ali ja bih ipak voleo da koristim eksternu start stranu. Nemam ideju zašto više ne radi u OE. U IE se normalno otvara i sve komande počinju sa oecmd: Nejasno je zašto se dobar deo tih linkova jednostavno ne vidi u OE kad je strana eksterna, a neki koji se vide ne rade.

Resource Hackerom. Ali ja bih ipak voleo da koristim eksternu start stranu. Nemam ideju zašto više ne radi u OE. U IE se normalno otvara i sve komande počinju sa oecmd: Nejasno je zašto se dobar deo tih linkova jednostavno ne vidi u OE kad je strana eksterna, a neki koji se vide ne rade.

Moze li vise informacije o tom Resource Hacker-u? Gde ga naci, sta i kako radi itd.?
Hocu i ja da imam ovakve fenomenalne pozadine. :D
...i naravno link do ove fotografije Naomi-ja! :d

Hm, wiz011 voli cokoladu :p.

Koliko se ja razumijem u OE, ocito je u ovom slucaju "modovanje = ubacivanje slike Naomi". Ipak to nije jednostavno uraditi. Mada, mozda je wiz modovao jos ponesto, sto se ne vidi na slici :)

U ResHack, mozes li mozda malo detaljnije da pojasnis koji fajl si otvorio, sta si uradio?

P.S. Jako mi se dopada forica! :)

Poslednja izmena:
OE je modularan program (ako pogledate, main executable msimn.exe ima manje od 60 kB) i sve grafičke, HTML itd. resurse drži u odvojenom DLL-u: msoeres.dll

Dakle, treba otvoriti ovaj DLL u RH i zameniti BODYBG.JPG vašom slikom (obratite pažnju da ime resursa mora ostati isto). Kod za resource type je 2110, a za language 1033.

Ne zaboravite da će Win da vam vraća originalni dll iz dllcache-a ako je file protection uključen.

Meni je odavno nameshteno da odmah preskache u inbox, pa ovaj ekran nisam video godinama :D

Meni je odavno nameshteno da odmah preskache u inbox, pa ovaj ekran nisam video godinama :D
Meni to ništa ne znači jer filteri 95% pošte sortiraju po folderima, tako da u inbox-u najčešće nema ništa.

hm......
ja sam imao svoje log-in-ove........ (mozda ih i okacim, ako se setim gde su...)

ako neko hoce "personalizovani'' login, nek se javi na pm, pa ce smislimo nesto......

hm......
ja sam imao svoje log-in-ove........
Misliš kompletne svoje skrinove, sa sve HTML-om?

Meni je problem to što, kako sam rekao, eksterni HTML više ne radi ispravno sa internim OE komandama, a nije mi cilj samo d aokačim neku html stranu umesto originalne.

Vrh Dno