Resource Hackerom. Ali ja bih ipak voleo da koristim eksternu start stranu. Nemam ideju zašto više ne radi u OE. U IE se normalno otvara i sve komande počinju sa oecmd: Nejasno je zašto se dobar deo tih linkova jednostavno ne vidi u OE kad je strana eksterna, a neki koji se vide ne rade.
Ih, bre, ti ko da si juče izaš'o iz vrtića, kad ne znaš za resHacker :d :Moze li vise informacije o tom Resource Hacker-u? Gde ga naci, sta i kako radi itd.?
Pa tebi niko ne brani da staviš Karleušu. :d :d :dHm, wiz011 voli cokoladu.
Resource Hackerom. Ali ja bih ipak voleo da koristim eksternu start stranu. Nemam ideju zašto više ne radi u OE. U IE se normalno otvara i sve komande počinju sa oecmd: Nejasno je zašto se dobar deo tih linkova jednostavno ne vidi u OE kad je strana eksterna, a neki koji se vide ne rade.
...moja verzija OE? Nije fotomontaža, stvarno tako izgleda. :smoke:
Meni to ništa ne znači jer filteri 95% pošte sortiraju po folderima, tako da u inbox-u najčešće nema ništa.Meni je odavno nameshteno da odmah preskache u inbox, pa ovaj ekran nisam video godinama![]()
Misliš kompletne svoje skrinove, sa sve HTML-om?hm......
ja sam imao svoje log-in-ove........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari