Menjali su orijentacije sektora, sad sam prosao vidim da su drugačije okrenute antene. Verovatno je mreza kompenzovala dok se nisu ustalili novi sektori. Jel sad OK? Inače mts ima biilion baznih stanica čudi me da su imali uopšte problem. Na sve javne objekte su nakalemili bazne stanice....Novi Sad, Liman 1 da li još neko ima samo 1 crtu signal mts?
Ma kakvi, 1-2 crte a na 100m od NTP-a samMenjali su orijentacije sektora, sad sam prosao vidim da su drugačije okrenute antene. Verovatno je mreza kompenzovala dok se nisu ustalili novi sektori. Jel sad OK? Inače mts ima biilion baznih stanica čudi me da su imali uopšte problem. Na sve javne objekte su nakalemili bazne stanice....
Onda su nešto zeznuli kad su menjali. Da stvar bude gora. Ako su na NTP njihove antene. Onda tu imaju 3 bazne stanice na istoj lokaciji da kažeš i da nemaš signala. To samo može MTS da napravi...Ma kakvi, 1-2 crte a na 100m od NTP-a sam
Eno čuje se iz centrale: "Smanjuj Bog te... Isukaše nam sav internet"Iz Yettel-a su u soku 😂
Začuđujuće dobroYettel Stražilovska NS
U soku samYettel zeleznicka stanica Prokop, Beograd
Pogledajte prilog 447589
Da osetis i ti cari brzog netaMilsped, Nova Pazova, A1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari