East46
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014
- Poena
- 305
Naravno da nije bitno. Ja verujem čoveku da mu Telenor najbolje radi na lokacijama po kojima se kreće najčešće. I sa mnom je isti slučaj. Ali isto tako verujem i svakom ko kaze da mu najbolje radi neki drugi provajder na njegovim lokacijama po kojima se kreće. Zato se slažem i sa alfom da ne treba generalizovati jer kod nas razlike među operaterima i nisu baš puno izražene.
Kod mene Vip prilično simetričan u/d ovih dana. Nije to ni tako loše ali nije ni sjajno. Palo mi ie na pamet da možda onaj jedan gigabajt koji sam dobio pride za online kupovinu ima manji prioritet od onih standardnih 2 GB. Videćemo, ostalo je od njega još 100tinak MB, pa kad ga potrošim da pređem na onih 2, možda će tad bolje da radi.
Kod mene Vip prilično simetričan u/d ovih dana. Nije to ni tako loše ali nije ni sjajno. Palo mi ie na pamet da možda onaj jedan gigabajt koji sam dobio pride za online kupovinu ima manji prioritet od onih standardnih 2 GB. Videćemo, ostalo je od njega još 100tinak MB, pa kad ga potrošim da pređem na onih 2, možda će tad bolje da radi.

Poslednja izmena: