Zar Drvar nije u Bosni? Otkud MTS zar nije mtel tamo?
Bitno da funksioniseSa protesta kod Mosta Slobode Novi Sad A1.
Mreza radi odlično po meni sa obzirom na broj ljudi.
Pogledajte prilog 478957
ovo je odlicno. meni je yettel cesto ispadao sa mreze (kod zgrade NISa), dok je mts pokazivao 4g ikonicu ali takodje skoro da nije radio. kada bi se malo udaljili, i dok smo setali ka mostu duga, tu je stanje bilo bolje, radio je net, mada nisam radio speedtestSa protesta kod Mosta Slobode Novi Sad A1.
Pogledajte prilog 478957
Sa protesta kod Mosta Slobode Novi Sad A1.
Pogledajte prilog 478957
Nije ni signal dobar, s obzirom da je moje mesto slepo crevo(mislim da je jedino u okolini Niša bez optike i izgleda da je dobije u skorije vreme), mada imam baznu stanicu na km vazdušnom linijom ali nemam direktnu vidljivost. Ovako je npr. Oko 20h. Još spadnu brzine. MTS nešto radi, pre mesec dana kada sam testirao zbog eventualnog prelaska na Globaltel, nisu imali ni 10 Mbps DL., ali se onda odjednom počeo telefon da kači na neku novu baznu stanicu koja mi je dalja i na 800+1800 mhz i tu je bio i bolji signal zbog direktne vidljivosti i skoro stalno je bilo 60-80u DL. Danas gledao opet, sad se više ne kači na tu baznu stanicu, a nema je više ni na cell maper-u, već na ovu bližu s kojom nemam direktnu vidljivost i ona je sad dobila i 2100 MHz frekvenciju, i sad je pik i preko 100 Mbps u DL noću.dosta optereceno za to doba noci, obzirom sa je 3/2 CA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari