Šta je novo?

Kako utisati

kalimero

Slavan
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
319
Gde da nadjem neki tihi ventilator 4cm za graficku kartu, ili kako da resim hladjenje na istoj ATI 9600. Ovaj trenutni ventilator je mnoooogo bucan.
Nemam problema sa temperaturom, vec samo hocu da se resim ovog malog bucnog.
Ako neko zna gde ima da se kupi i za koju cenu, neka pomaze. Ja ne uspevam nista da nadjem po ovim nasim prodavnicama.

Poslednja izmena:
Ljudi kada ce te nauciti ?
Jesili probao taj ventilator da stavis na 7V (crvena iz venta u zutu na molex, a crnu iz venta u crvenu na molex) ?
Ja sam isti takav problem resio na isti nacin na 9600pro, cak su mi max. klokovi ostali isti (RV350 se negreje puno)

oklagija je napisao(la):
Ljudi kada ce te nauciti ?
Jesili probao taj ventilator da stavis na 7V (crvena iz venta u zutu na molex, a crnu iz venta u crvenu na molex) ?
Ja sam isti takav problem resio na isti nacin na 9600pro, cak su mi max. klokovi ostali isti (RV350 se negreje puno)

Hvala na pomoci. Utisao se malo.
Nemoj odmah da se ljutis.

Pitanje moje ostaje i dalje, s'obzirom da je i sad ventilator kao traktorce u daljini, gde ima da se nabave neki 4cm ventilatori.
Posto pare nisu problem, moze i potpuna zamena hladjenja na grafici, ali gde to naci? Ponuda je ravna nuli.
Moj jedini zahtev je tisina!!!

kako malo ?

bacaj ga sad na 5V (crvena-crvena i crna -crna), pa ako ga i onda cujes stvarno treba da ga menjas

@oklagija: Isto da uradim da bih rešio problem sa bukom na ATI-ju 9200ViVo?

da, ali pokreni koju igru na pola sata (da vidis da lj je sve OK), tek da budes siguran

Poslednja izmena:
Pazi da se ne pregreje sa smanjenim obratjima.

Nazad
Vrh Dno