Šta je novo?

Kako uraditi random copy?

opusten

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
620
Imam mp3 plejer od 1 giga i muzike na hdd-u od 4 giga. Muziku slusam iskljucivo u shuffle rezimu (bilo na mp3plejeru bilo na kompu). Jel postoji neki program-podesavanje-fora-caka kako da zadam da komp kopira u random rezimu na plejer, da ne bih morao svaki put iz svakog foldera da biram po malo?

Inace, primetio sam da ne kopiraju Total commander i win explorer isto.

Uključi u TC u copy opciji compatibility mod za slovo na koje ti upadne mp3 flash kad ga spojiš na USB. Trebalo bi da kopira značajno brže.

Uključi u TC u copy opciji compatibility mod za slovo na koje ti upadne mp3 flash kad ga spojiš na USB. Trebalo bi da kopira značajno brže.

Hvala na savetu ali to i dalje ne pomaze mom prvobitnom pitanju.

mozes da uradis shuffle u winampu pa pomocu drag n drop plugina da ih kopiras na mp3 player

Hvala operic. Probao sam, nije lose. Stim da nije savrsen program iz 3 razloga
1. ne znam kad je kopiranje gotovo, vec moram da gledam kad je flesh napunjen
2. nije bas prakticno (svaki put moram da startujem winamp, load playlist, misc ->shuffle playlist, copy to e: )
3. program se placa a posto je ovo free verzija svaki put pri startovanju izbacuje neku glupu poruku da se registrujem

Mislio sam da mozda neko zna prakticnije resenje, npr samo da se u nekom file browseru selektuje random kopi i kraj.

Poslednja izmena:
Uzmi neki alat za "masovno" preimenovanje fajlova (npr. The Rename), odaberi random preimenovanje pjesama, i to je to.

Pa ako ih random preimenujes, te kopiras na MP3, bices u mogucnosti i da ih random slusas.

Pa to nije uopste resenje, jer bi morao da stalno mijenja imena fajlova - malo glupo, zar ne?

Pa u sustini i nije glupo, njemu je najbitnije (valjda?) da slusa random pjesme.

hvala, ali to nije ono sto sam trazio

hvala, ali to nije ono sto sam trazio

Hoces da ti napravim program za to? Samo mi kazi precizno sta hoces da radi.
Ako sam dobro razumeo:
Treba da izaberes folder na hard disku i treba da se pronadju svi mp3 fajlovi u njemu i njegovim subfolderima. Posle toga izaberes gde da se kopiraju slucajno izabrani fajlovi koji zauzimaju xxx megabajta.

Hoces da ti napravim program za to? Samo mi kazi precizno sta hoces da radi.
Ako sam dobro razumeo:
Treba da izaberes folder na hard disku i treba da se pronadju svi mp3 fajlovi u njemu i njegovim subfolderima. Posle toga izaberes gde da se kopiraju slucajno izabrani fajlovi koji zauzimaju xxx megabajta.

Sjajno. 2 coveka mi se ponudila da mi NAPRAVE program u ove svrhe. Ti si drugi, prvi je user GoranKostic. Zamolio sam ga da mi to napravi i program koji mi je napravio je sjajan. U svakom slucaju hvala Gadafi i naravno Goranu za ono sto mi je napravio.

Pozdrav.

Evo ti i moj program. Kad sam ga vec napravio. :)

Prilozi

• RandomCopy.rar
    190.4 KB · Pregleda: 56
programi su super, ja imam iPod pa mi to ni ne treba, ali ortaku su se jako svideli...svaka cast

Evo i moj trud ulozen u Javi. Malo kasnim al' bio sam zauzet ispitima. Sto rece kolega, kad sam ga vec napravio, mozda nekom vise odgovara ova verzija. Nije finalna verzija, ima manjih 'known bugs' al' me iskreno mrzi vise da ga razvijam trenutno :p

P.S. potreban Java Runtime Environment 6 ili noviji (www.java.com/getjava/). Otpakujte folder RandomizeMP3 bilo gde i pokrenite program dvoklikom na RandomizeMP3.jar

Prilozi

• RandomizeMP3.rar
    16.6 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno