Šta je novo?

Kako uci u servisni meni na Samsung PS50A410

Učlanjen(a)
17.11.2002
Poena
604
Kako uci u servisni meni na Samsung PS50A410, inace kombinacija INFO, MENU, MUTE, POWER ne funkcjonise.

Kako uci u servisni meni na Samsung PS50A410, inace kombinacija INFO, MENU, MUTE, POWER ne funkcjonise.

Trebalo bi da funkcionise. Tastere stiskas jedan po jedan (ne sve odjednom) dok je televizor iskljucen, pritiskom na POWER TV se pali i na ekranu imas servisni meni. :wave:

Ma evo probao sam vise puta, TV je ugasen, tastere stiskam jedam za drugim i posle tastera "POWER" TV se samo upali bez ikakvog menia !!!!

cudno posto navedena kombinacija radi za PS42A410 model

Power down
Press on the remote mute, one, eight, two, and power

Ma da tv je iskljucen, ali kada se stisne numericki taster jedan posle tastera MUTE (i ako je tv uskljucen), pali se tv, tako da i nemam vremena da stisnem sve ostale taster!!!

Uspeo sam da udjem u servisni meni. Problemje bio u tome sto treba da se tasteri stiskaju dosta brzo jedan za drugim, a kad se pravi razmak od 1 sekunde izmedju stiskanja dva dugmeta, tv se samo upali bez ulaska u servisni meni

Kombinacija: INFO,MENU,MUTE,POWER (ali bas brzo) !!!

To su ti ljudi i pricali, ali bitno da si otkrio Ameriku, hehhe. :)

pazljivo samo sa tim servisnim menijem da nesto ne poje*es pa ce biti posle belaja :)

Nazad
Vrh Dno