Šta je novo?

Kako ubrzati protok modema?

djurdjija

Slavan
Učlanjen(a)
23.06.2005
Poena
319
Blago onom ko ima ADSL.Moja central nema tu mogućnost,doći će valjda za jedno 100 godina.Ej Srbijo j...m te gluvu.Ako neko može da mi pomogne da pomoću nekog programa ubrzam nekako protok,sada mi je maximalno 4,8 Kb/s,mada neki put ide i do 6 ali samo sekund dve. :wall:

Nema ti pomoci, ti programi za "ubrzanje" su cista prevara. Pokusaj da se nakacis na wireless ako nemas mogucnosti za adsl.

ko sto rece marti nema pomoci, jedino neki cable ili wirelessl :(

Poslednja izmena:
Ne znam odakle si, ali ja sam u NSu pre nekoliko dana otvorio nalog kod Neobee-ja. Jako zgodan programcic Speedy vrsi kompresovanje podataka pa samim tim dobijas na brzini. Ja konstanto imam 53.2 Kbps, ali ovaj program mi jos ubrza vezu.Info imas na www.neobee.net
Poz

Ako ti je brzina bitnija od kvaliteta, neobee and speeedy su kao stvoreni za tebe :)

Da, otvori dial-up nalog kod njih (Neobee), a pošto imaju opciju kačenja preko smin broja, surf će te koštati isto kao kod tvog sadašnjeg provajdera (cena lokalnog poziva)... Sa njihovog sajta skineš Neobee Speedy i udri...
Jedino, kao što reče Delacroix, mana je što primenom ovog programa opada kvalitet prikaza učitanih strana (proporcionalno stepenu kompresije koji namestiš)...
Nažalost, ne mo'š imati i kvalitet i brzinu, ali ako ne preteruješ sa kompresijom, sasvim je O.K (meni se to lično ne dopada, ali mnogi ga hvale)...

A da li bi nesto izgubio u kvalitetu kada bih skidao programe?

Batali to, ubrazava samo pregled html sadrzaja, znaci kompresuje slike i ostalo, kao i kompresiju emailova koje saljes i primas. Kod downloada nema nikakvog ubrzanja, nema sta da kompresuje :d

Ne bi nista izgubio na kvalitetu programa. Neobee speedy kompresuje slike, text, macromediu flash... Kada skidas programe sve je ok. Jedino kad bi skidao slike onda bi morao da zaustavis neobee speedy ili da smanjis kompresiju koju program vrsi.
Inace kada stavis kompresiju na max (kada te interesuje samo text na webu) onda surfovanje ide brze i do 8x.

e ja imam system mechanic 4 pro (super program sa gomilu opcija kao sto su wndws startup inspektor,cleanup,defragmentacija memorije i harda.......)
.iako imam kablovski net isao sam na increase internet speed i stvarno pre mi je islo 15KB/s a sad 16KB/s kolko bi ustvari trebalo jer ja imam 128kb/s flat
www.iolo.com

Poslednja izmena:
Vrh Dno