Šta je novo?

Kako ubaciti Service Pack 3 u Windows XP Setup Disc?

Ja koliko vidim da pise Windows XP Service Pack 3 - ISO-9660 CD Image File i tezak je 544.9 MB dok je cist SP3 316.4 MB. Ne vidim u cemu je problem.
Na sajtu jos pise:
"DO NOT CLICK DOWNLOAD IF YOU ARE UPDATING JUST ONE COMPUTER: A smaller, more appropriate download for individual users is now available on Windows Update. The best way to ensure you get Windows XP Service Pack 3 is by turning on the Automatic Updates feature in Windows XP. You can use our step-by-step instructions or, if you prefer, let us do it for you."

Znaci to je SP3 (ne ceo OS) ali u ISO formatu. Ceo WinXP+SP3 od MS-a je oko 589MB.

Kako piraterija ako skida sa M$ sajta:trust:
Samo ovlascena lica, clanovi MSDNa smeju da skidaju ceo OS sa MS sajta... :)
(kol'ko ja znam... :p)

Na sajtu jos pise:
"DO NOT CLICK DOWNLOAD IF YOU ARE UPDATING JUST ONE COMPUTER: A smaller, more appropriate download for individual users is now available on Windows Update. The best way to ensure you get Windows XP Service Pack 3 is by turning on the Automatic Updates feature in Windows XP. You can use our step-by-step instructions or, if you prefer, let us do it for you."

Znaci to je SP3 (ne ceo OS) ali u ISO formatu. Ceo WinXP+SP3 od MS-a je oko 589MB.

Jesi ti neki cudan cova :D
Ja ti reko da je SP3 tezak 316.4MB
Po tvome onda ispada da ima 2 SP3 jedan od 316.4 MB i drugi od 544.9 MB.

Samo ovlascena lica, clanovi MSDNa smeju da skidaju ceo OS sa MS sajta... :)
(kol'ko ja znam... :p)

Mora da su vidoviti pa vide ko vrsi download. Ako samo clanovi mogu da skidaju onda bi prilikom downloada trazilo potvrdu da si clan MSDNa a koliko vidim ne trazi nista.
A vec sam rekao da sam ja do svog primjerka dosao na drugi nacin jer sam na dial-up pa ne mogu da skidam velike fajlove.

Sem toga vec ima tema o SP3 na forumu i puna je linkova za download XP SP3 ISO pa ko voli nek' izvoli.

Po tvome onda ispada da ima 2 SP3 jedan od 316.4 MB i drugi od 544.9 MB.
Ne, isti su, samo je jedan u vidu izvrsnog fajla (.exe, upakovan) a drugi je u vidu ISO fajla koji je namenjen onima koji nameravaju da instaliraju na vise kompisa... (narezu jedan CD koji koriste na vise kompisa...) a ISO format je sam po sebi veci. ;)
Ako samo clanovi mogu da skidaju onda bi prilikom downloada trazilo potvrdu da si clan MSDNa a koliko vidim ne trazi nista.
Na sajtu koji si post-ovao ne trazi, zato sto to nije ceo OS... ;) samo SP3... :)
Odosmo u totalni off :p
Imas i PM :D

Poslednja izmena:
nema problema, ali to je SAMO sp3, ne xp+sp3 ;)

Sorry drugar nije namijerno. Vec sam rekao da sam do svog primjerka dosao na drugi nacin a ovaj link mi je izbacio google. Pogledaj temu o SP3 ovdje na forumu mislim da u njoj ima linkova za XP SP3 ISO.

Imas PM.

Da li Service Pack 3 mogu ubaciti u Windows XP SP1 Setup Disc?
I da li mogu Services Pack 2 ubaciti u Windows XP SP1 Setup Disc?

Ili Setup Dics mora biti Widows XP bez Service Pack-a!
Je l' to ima neke veze?

Da li Service Pack 3 mogu ubaciti u Windows XP SP1 Setup Disc?
I da li mogu Services Pack 2 ubaciti u Windows XP SP1 Setup Disc?

Ili Setup Dics mora biti Widows XP bez Service Pack-a!
Je l' to ima neke veze?
Generalno može i tako, ali smatram da je bolje ubacivato SP u čist XP...

Ovo letnje sunce čini čuda.....

Pa dobro ljudi ovde se toliko govorilo o slipstrimer-u, nlite-u i ryanvm-u da stvarno ne znam ko još nije shvatio kako da napravi svoju verziju WinXP-a. Da ne spominjem da i za one malo manje vešte postoje cele biblioteke plugin-ova koje samo treba da upotrebe.

nLite radi posao, ali sto se cimati kad na rapidshare-u imas dobrih varijanti Windowsa sa SP3. Ja sam skinuo XP SP3 sa Aero temom u OEM varijanti (nije pravljen sa nLite i slicnim).

nLite radi posao, ali sto se cimati kad na rapidshare-u imas dobrih varijanti Windowsa sa SP3

zato što je bolje da SAM napraviš ono šta ti treba (kad je već tako jednostavno), nego da se pouzdaš u Džona iz Arizone ili Čung-čanga iz Nankinga ;)

pomoću nLite-a taj posao možeš da odradiš za cirka pola sata i da dobiješ sistem potpuno prema tvojim potrebama! Btw, ako nemaš neki vrlo brz Net, onda ćeš ovo odraditi brže, nego da skidaš sa Neta ;)

Nazad
Vrh Dno