Šta je novo?

Kako ubaciti kola u gta3 vice city

Davidoff

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2004
Poena
319
Naime skinuo sam nova kola (x5,slk,...) u rar formatu .Moje pitanje je gde ih ubaciti u koji folder u igri da bi radili?Hvala vam unapred

Skine sprogram IMG Tool, otpakujes tu rar arhivu i imaces .dff i .txd fajlove. Otvoris u IMG Tool fajl gta3.img i pronadjes te fajlove (isti nazivi .dff i .txd), koje zatim zamenis sa ovim koje si skinuo sa neta.

E da ali taj program IMG Tool prepoznaje samo .img fajlove a ne i .rar tako da nevidim fajlove koje treba da odpakujem

.rar fajlove otpakuj sa WinRAR-om u neki folder i tamo ce ti biti fajlovi koje treba da ubacis u igru, zatim u IMG Tool-u otvori gta3.img, nadji .dff i .txd sa F2 (search opcija), klikni desnim dugmetom misa na dff fajl recimo balista.dff i izaberi Replace, sada odes u folder gde si otpakovao rar arhivu i tu izaberes dff fajl recimo balista.dff i ucitas ga, isto tako i sa txd fajlom, i kada ucitas sve automobile ides na opviju rebuild archive i sacekas nekoliko minuta (imas dole progress u procentima kada ce zavrsiti). Naravno pre svega ovoga najbolje je da prvo napravis backup originalnog gta3.img fajl za slucaj da u igri nesto brljavo mozes da vratis kako je bilo pre promena. Jednostavno kopiraj gta3.img u neko drugi folder.

ok uradio sam sve kako si mi objasnio ali kada izaberem replace i usitam file javlja mi "file to bug to replace balista.dff" i nece da makne.STA SAD?

Ja nisam imao taj problem, samo mi zameni fajl (vidi se po promenjenoj velicini) i idem na rebuild archive.

Da fajlovi su tu negde priblizne velicine ali nece skinuo sam gomilu kola i uvek isto "file to big to replace ............dff".Jel neko imao ovaj problem?Pomagajte molim vas.

Daj kazi link gde si skinuo kola? Ne radi mi GTA:SA pa sam ponovo inst GTA:VC i bas bih probao X5!

Nazad
Vrh Dno