Da uvedeš televiziju i da plaćaš mesečno neki naj jeftiniji paket toliko da imas ili da kupiš neku sobnu antenu od onih koje si postavio i to bi ti bilo to treće ne postoji.Samo da kazem, zivim u stanu, ne u kuci. I radije bih da ne vucem antenu na prozor ili na terasu. Mada terasa i prozor su mi tu odmah pored televizora (nije veliki stan
Da uvedeš televiziju i da plaćaš mesečno neki naj jeftiniji paket toliko da imas ili da kupiš neku sobnu antenu od onih koje si postavio i to bi ti bilo to treće ne postoji.
U stvari postoji i treća opcija da ti komšija pored tebe izvede kabl za tv ako ima kablovsku to bi bilo to.
Zaboravi sve to i kupi mini logu koja je sobna antena.Nije problem da platim, jednom, za antenu na primer. Ali necu da placam mesecno nesto sto skoro uopste ne koristim.
Nije mi do 300 kanala niti mi je do stranih kanala. 10tak Srpskih kanala da ima da se pusti kad mi neko dodje u stan mi je sasvim dovoljno. Predpostavljam da te liste bi dobio neke leve desne strane kanale, ali ne nase.?
Uradio sam google search za "pasivne antene" ali ne vidim nista. Daj neki link nesto?
Samo da kazem, zivim u stanu, ne u kuci. I radije bih da ne vucem antenu na prozor ili na terasu. Mada terasa i prozor su mi tu odmah pored televizora (nije veliki stan)
Jel moze ovako nesto?
![]()
Hama (121665) sobna antena DVB-T/T2
Najbolje cene za Hama (121665) sobna antena DVB-T/T2 od 0,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije TV antene i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Home fz 52 sobna antena sa pojačalom
Najbolje cene za Home fz 52 sobna antena sa pojačalom od 2.149,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije TV antene i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Xstand tv antena sobna hd 030
Najbolje cene za Xstand tv antena sobna hd 030 od 0,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije TV antene i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Falcom antena sobna sa pojačalom uhf/vhf ANT-204
Najbolje cene za Falcom antena sobna sa pojačalom uhf/vhf ANT-204 od 1.526,99 RSD. Uporedite cene iz kategorije TV antene i uštedite.www.eponuda.com
To su „100 km/mile HDTV/4K antenna" (120, 140, DVB-T2/digital, nebitno) sa Alija, Wish-a... A ovu sam uzeo sa KP da ne čekam na Kineze.Uradio sam google search za "pasivne antene" ali ne vidim nista. Daj neki link nesto?
Nece antenu, nece da se cima oko listi, nece da placa mesecno...
Jos kad kupi antenu ima da neprijatno se iznenadi sta bude mogao da gleda 😂
Sto li ljudi placaju kablovsku...pa nisu pametni kao ti.
To su „100 km/mile HDTV/4K antenna" (120, 140, DVB-T2/digital, nebitno) sa Alija, Wish-a... A ovu sam uzeo sa KP da ne čekam na Kineze.
imate link za DVB-T2 temu u kojoj se diskutuje i o antenama i pojačivačima. zamolio bih da diskusiju u vezi toga nastavite tamo. hvala na razumevanju
To možeš sve besplatno da gledaš bilo kad na Kodi aplikaciju i IPTV dodatak. Trebaš samo sve to da instaliraš i da podesiš kako treba. Ako te ne mrzi. Ja sam to sve isprobao i kod mene svi ti kanali rade. Ništa te ne košta da probaš. Ovde imaš video uputstvo kako to da uradiš: https://bswireless.hr/gledajte-tv-k...ution-dodatkom-za-kodi-19-matrix-kodi-balkan/Hvala na odgovoru, u 3 ujutru u Nedelju ujutru
Da evo ga - https://www.tehnomedia.rs/tv-video-i-foto-tehnika/televizor/toshiba-50ua2063dg-android.html
Da bas tih par kanala zelim sto si naveo (RTS 1,2,3, STD B, Pink, Prva, B92, Happy). Lokacija je Jug Srbije.
Voleo bih da izbegnem antenu ako je moguce. Ali ako nije, nema veze, kupicu neku antenu.
teleboks
To možeš sve besplatno da gledaš bilo kad na Kodi aplikaciju i IPTV dodatak. Trebaš samo sve to da instaliraš i da podesiš kako treba. Ako te ne mrzi. Ja sam to sve isprobao i kod mene svi ti kanali rade. Ništa te ne košta da probaš. Ovde imaš video uputstvo kako to da uradiš: https://bswireless.hr/gledajte-tv-k...ution-dodatkom-za-kodi-19-matrix-kodi-balkan/
Polako, ne žuri sa zaključcima
cela tema o IPTV (dadoh link ranije) i jedno je sigurno: nema ništa na duže staze a kamoli i da je besplatno
"Neću TV jer ga ne gledam. Uzeo zbog gostiju, da ima par kanala, više ne treba. Neću pretplatu za TV ni aplikacije sa 1000+ kanala a i cimanje je za instalaciju. Uzeću antenu za gledanje besplatnih kanala. Neću antenu, namestio aplikacije za preko 10000 kanala." - Kratak osvrt na retrospektivu...
U skorijoj budućnosti - "Malo mi ovih 10000 kanala..."
Ništa čudno, takvi smo.![]()
Izbaci silne telefone i računare i eto ti slobodnog prostora.![]()
Kad se setim da sam kolegi u začetku teme nudio da isproba IPTV liste besplatno, ali nije hteo...
a sad misli da je resio problem 😂 😂 😂
Kad dodju gosti i bude hteo da se pohvali a ono...trt
Te liste su nestabilne. Nekad rade nekada ne rade. Dođu ti gosti i trebaš 20 minuta pokušavaš da pokreneš kanale. Onda na kraju ugasiš TV. 😁
Nisi jedini ali kao što već napisah to tako ide. U početku te mrzi a posle si nezasit.Kad se setim da sam kolegi u začetku teme nudio da isproba IPTV liste besplatno, ali nije hteo...
Jel vidiš kako sve može da se uradi kad se hoće...E pa ljudi, evo ovako. Juce sam se iscimao i instalirao i namestio ovu kodi balkan *******ciju.
Radi
Iscimao sam se da namestim. Jedan tutorial, pa drugi tutorial, pa video, i na kraju ono samo prihvatam i instaliram sta god mi servira.
I eno ga radi super. Znaci skoro svi kanali rade. Nisam ih sve isprobao, ali skoro sve koje sam isprobao rade. Jedino, iz nekog razloga juce skoro svi Srpski kanali ne rade preko "Green TV", ali su radili kad ih ukljucim preko "PVRKanali". Al evo sad sam ukljucio cisto da proverim opet, kad ono sad izgleda da rade i preko Green TV.
Tako da ne znam, ok, ocekujem problemcice i kocenja, jer je besplatno. Al eno mi ga TV sa 5,000+ kanala normalnih i... koliko sam video 6,000+ kanala za odrasle (njih sam sve proverio, od prvog do zadnjeg hahahaha).
Ma super brate extra. Necu da kupujem antenu, ovo je superiska. Hvala za savete ljudi, super smo prosli![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari