Šta je novo?

Kako ubaciti besplatne kanale na tv?

Ne znam kakve su antene sa pojacivacem sada , u drugom stanu imam neku staru 100 godina antenu sa pojacivacem i imam oko 15 DVB-T2 kanala.

Meni hvata na parce zice sva tri mux-a. Doduse na 7 sam spratu i sa terase vidim predajnik na Crnom Vrhu. Dobro dodje kad nestane net i kablovska.

Samo da kazem, zivim u stanu, ne u kuci. I radije bih da ne vucem antenu na prozor ili na terasu. Mada terasa i prozor su mi tu odmah pored televizora (nije veliki stan
Da uvedeš televiziju i da plaćaš mesečno neki naj jeftiniji paket toliko da imas ili da kupiš neku sobnu antenu od onih koje si postavio i to bi ti bilo to treće ne postoji.
U stvari postoji i treća opcija da ti komšija pored tebe izvede kabl za tv ako ima kablovsku to bi bilo to.

Da uvedeš televiziju i da plaćaš mesečno neki naj jeftiniji paket toliko da imas ili da kupiš neku sobnu antenu od onih koje si postavio i to bi ti bilo to treće ne postoji.
U stvari postoji i treća opcija da ti komšija pored tebe izvede kabl za tv ako ima kablovsku to bi bilo to.

Necu da placam mesecno

Necu to komsije prijatelji ne zna se ko pije ko placa, ne volim to

Morace antena neka da se kupi onda. Samo nemam pojma koju. Ono kupim neku i onda provalim da hvata samo ako visi na terasi. A voleo bi da je stavim tu pored televizora i da bude tu. Na prvom spratu zivim. Nisam u centru grada, ali nisam ni na njivi.

Postoji i cetvrta opcija, da se gleda samo RTS preko RTS Planeta :p

Nije problem da platim, jednom, za antenu na primer. Ali necu da placam mesecno nesto sto skoro uopste ne koristim.

Nije mi do 300 kanala niti mi je do stranih kanala. 10tak Srpskih kanala da ima da se pusti kad mi neko dodje u stan mi je sasvim dovoljno. Predpostavljam da te liste bi dobio neke leve desne strane kanale, ali ne nase.?

Uradio sam google search za "pasivne antene" ali ne vidim nista. Daj neki link nesto?

Samo da kazem, zivim u stanu, ne u kuci. I radije bih da ne vucem antenu na prozor ili na terasu. Mada terasa i prozor su mi tu odmah pored televizora (nije veliki stan :p )

Jel moze ovako nesto?

Zaboravi sve to i kupi mini logu koja je sobna antena.

imate link za DVB-T2 temu u kojoj se diskutuje i o antenama i pojačivačima. zamolio bih da diskusiju u vezi toga nastavite tamo. hvala na razumevanju

Nece antenu, nece da se cima oko listi, nece da placa mesecno...

Jos kad kupi antenu ima da neprijatno se iznenadi sta bude mogao da gleda 😂

Sto li ljudi placaju kablovsku...pa nisu pametni kao ti.

Uradio sam google search za "pasivne antene" ali ne vidim nista. Daj neki link nesto?
To su „100 km/mile HDTV/4K antenna" (120, 140, DVB-T2/digital, nebitno) sa Alija, Wish-a... A ovu sam uzeo sa KP da ne čekam na Kineze.

Nece antenu, nece da se cima oko listi, nece da placa mesecno...

Jos kad kupi antenu ima da neprijatno se iznenadi sta bude mogao da gleda 😂

Sto li ljudi placaju kablovsku...pa nisu pametni kao ti.

Nisam nigde reko da necu antenu, ne znam odakle ti to.

Zakljucili smo da je antena jedino resenje za to sto mi treba, i kupicu antenu. Samo je sad pitanje koju.

To sto ljudi placaju neka placaju. Ja TV ne gledam uopste. Imam lap top i internet, imam filmove, serije, youtube, sve sto hocu kad hocu i kolko hocu i bez reklama (osim youtube smara sa reklamama po nekad al ajde ne moze sve da bude perfektno).

Nemam nikakvu potrebu za gledanje televizora. Samo politika, kriminal, reklame za bolesti i lekove, farma zadruga veliki brat i vucic. Da se ubije covek...

To su „100 km/mile HDTV/4K antenna" (120, 140, DVB-T2/digital, nebitno) sa Alija, Wish-a... A ovu sam uzeo sa KP da ne čekam na Kineze.

To je znaci ovako nesto - https://www.kupujemprodajem.com/tv-...dtv-antena-paper-thin-1by-one/oglas/139596411

imate link za DVB-T2 temu u kojoj se diskutuje i o antenama i pojačivačima. zamolio bih da diskusiju u vezi toga nastavite tamo. hvala na razumevanju

Ok procitacu hvala

Mislim da ce antena sa pojacivacem od 15 evra zavrsiti posao.

Ako te zanima i ako može na tvom tv imaš free apk - teleboks, tu su tanjug tv, k1,dr. i kazbuka. Nije da ih gledam a pogotovo reklamiram ali bolje išta nego ništa.

Hvala na odgovoru, u 3 ujutru u Nedelju ujutru :D

Da evo ga - https://www.tehnomedia.rs/tv-video-i-foto-tehnika/televizor/toshiba-50ua2063dg-android.html

Da bas tih par kanala zelim sto si naveo (RTS 1,2,3, STD B, Pink, Prva, B92, Happy). Lokacija je Jug Srbije.

Voleo bih da izbegnem antenu ako je moguce. Ali ako nije, nema veze, kupicu neku antenu.
To možeš sve besplatno da gledaš bilo kad na Kodi aplikaciju i IPTV dodatak. Trebaš samo sve to da instaliraš i da podesiš kako treba. Ako te ne mrzi. Ja sam to sve isprobao i kod mene svi ti kanali rade. Ništa te ne košta da probaš. Ovde imaš video uputstvo kako to da uradiš: https://bswireless.hr/gledajte-tv-k...ution-dodatkom-za-kodi-19-matrix-kodi-balkan/

E brate bravo brate svaka ti se dala :D

Stvarno radi, ima 4 kanala. I cak nisam ni trebao da se registrujem nigde. Samo install app, open, i radi.

Bas lepo hvala ti si pobedio u ovu temu ubedljivo :D

To možeš sve besplatno da gledaš bilo kad na Kodi aplikaciju i IPTV dodatak. Trebaš samo sve to da instaliraš i da podesiš kako treba. Ako te ne mrzi. Ja sam to sve isprobao i kod mene svi ti kanali rade. Ništa te ne košta da probaš. Ovde imaš video uputstvo kako to da uradiš: https://bswireless.hr/gledajte-tv-k...ution-dodatkom-za-kodi-19-matrix-kodi-balkan/

Brate izlega mi malo komplikovano i smor, i bez garancija da ce na kraju sve to da radi. Necu da se cimam, ali hvala svakako.

---

Sto se tice teme, poslao sam juce poruku nekom liku sto prodaje sobne antene na Kupujemprodajem u mom gradu, i pitao za par onih "lepsih" antena, i reko coveku u kom delu grada zivim i sve to. Odgovorio mi je da ne preporucuje one lepse, nego da uzmem nesto pod ovu foru:

Odlucio sam da kupim ovu prvu varijatnu. Ne znam jos bas koji model tacno, ali ta fora. Ova druga varijanta mi je ipak... ne bi da mi nesto tako visi na prozor ili terasu... a i te su nekad dinosaurusi koristili :p

Nista, to je to. Kad kupim antenu i kad je isprobam, javicu koju sam uzeo i utiske.

Milina, moći ćeš da gledaš Repriznu Televiziju Srbije, evo juče ja zverao u prija tetku iz "Selo gori".:love:
Imaćeš i TV Zadrugu a tu je i kanal sa životnim ispovestima lokalnih klanovskih ugostitelja. Ima i jedan koji niko ne gleda, u stvari se gleda ali u desni gornji ugao.;)

A sto ne probati ovako nesto ako ti je vec Android TV, meni ne radi lose a koristim za Sport Klub jer EON ne funkcionise na mts netu.

E pa ljudi, evo ovako. Juce sam se iscimao i instalirao i namestio ovu kodi balkan *******ciju.

Radi :)

Iscimao sam se da namestim. Jedan tutorial, pa drugi tutorial, pa video, i na kraju ono samo prihvatam i instaliram sta god mi servira.

I eno ga radi super. Znaci skoro svi kanali rade. Nisam ih sve isprobao, ali skoro sve koje sam isprobao rade. Jedino, iz nekog razloga juce skoro svi Srpski kanali ne rade preko "Green TV", ali su radili kad ih ukljucim preko "PVRKanali". Al evo sad sam ukljucio cisto da proverim opet, kad ono sad izgleda da rade i preko Green TV.

Tako da ne znam, ok, ocekujem problemcice i kocenja, jer je besplatno. Al eno mi ga TV sa 5,000+ kanala normalnih i... koliko sam video 6,000+ kanala za odrasle (njih sam sve proverio, od prvog do zadnjeg hahahaha).

Ma super brate extra. Necu da kupujem antenu, ovo je superiska. Hvala za savete ljudi, super smo prosli :D

cela tema o IPTV (dadoh link ranije) i jedno je sigurno: nema ništa na duže staze a kamoli i da je besplatno

"Neću TV jer ga ne gledam. Uzeo zbog gostiju, da ima par kanala, više ne treba. Neću pretplatu za TV ni aplikacije sa 1000+ kanala a i cimanje je za instalaciju. Uzeću antenu za gledanje besplatnih kanala. Neću antenu, namestio aplikacije za preko 10000 kanala." - Kratak osvrt na retrospektivu...
U skorijoj budućnosti - "Malo mi ovih 10000 kanala..."
Ništa čudno, takvi smo.;):cool:

Polako, ne žuri sa zaključcima

cela tema o IPTV (dadoh link ranije) i jedno je sigurno: nema ništa na duže staze a kamoli i da je besplatno

Ma radice ovo godinama sigurno haha :D

"Neću TV jer ga ne gledam. Uzeo zbog gostiju, da ima par kanala, više ne treba. Neću pretplatu za TV ni aplikacije sa 1000+ kanala a i cimanje je za instalaciju. Uzeću antenu za gledanje besplatnih kanala. Neću antenu, namestio aplikacije za preko 10000 kanala." - Kratak osvrt na retrospektivu...
U skorijoj budućnosti - "Malo mi ovih 10000 kanala..."
Ništa čudno, takvi smo.;):cool:

Da sam naso aplikaciju sa desetinu Srpskih kanala ostao bi na tome i ne bi se dalje cimao. Ali sam naso samo jedan app za RTS, i jedan za jos 4 kanala. 5 kanala nije nesto, a i podeljeni izmedju dve aplikacije, smor.

Ovo cimanje da instaliram ovo drugo me je mrzelo da se cimam tada, ali onda sutra dan eto doslo mi malo volje i naso sam malo slobodnog vremena, i namestio sam. Onako preko k***a sam ga uradio jer nisam ocekivao da ce da uspe, ali uspelo je i super bas sam srecan.

A sto se tice tevea i kanala. Instalirao sam, isprobao dal radi, i eno ga TV ugasen. Nece mi nikad biti malo 10000 kanala jer ne gledam ni jedan od njih. Ali kad neko nekad dodje kod mene, ima sta da se pusti da vrti na TV da ih... um... to entertain them.

Super, resen problem. I to resen besplatno i bez zauzimanja prostora po stanu, sto je uvek plus :alien::ninja::coffee:

Izbaci silne telefone i računare i eto ti slobodnog prostora.;)

Imam samo 1 telefon, i par starih u fioku. A imam ga i fiksni, al nije povezan na zid, iskljucio sam ga. MRZIM kad me zovu telemarketeri i tako dalje. Ne nudite mi nista, odgovor na sve i uvek je jedno veliko NEEEEEEEEEEEEEEEEE :D

A racunari, hah, nema sanse! :p

Te liste su nestabilne. Nekad rade nekada ne rade. Dođu ti gosti i 20 minuta pokušavaš da pokreneš kanale. Onda na kraju ugasiš TV. 😁

Kad se setim da sam kolegi u začetku teme nudio da isproba IPTV liste besplatno, ali nije hteo...

Brate jesi al mrzelo me tad nisam imao volje nesto. Onda je jos neko spomenuo to isto, i eto sutra preksutra mi doslo volje i seo sam i probao da namestim, i uspelo. Nisam ocekivao da ce da uspe da ti kazem pravo.

a sad misli da je resio problem 😂 😂 😂

Kad dodju gosti i bude hteo da se pohvali a ono...trt

Te liste su nestabilne. Nekad rade nekada ne rade. Dođu ti gosti i trebaš 20 minuta pokušavaš da pokreneš kanale. Onda na kraju ugasiš TV. 😁

hahahaha moze da bude. Onda ce da gledaju Youtube i da pevaju 😛

E a imamo i one druge aplikacije kao backup. Ima RTS, ima K1, ima... jos 3 kanala nekih :D

E pa ljudi, evo ovako. Juce sam se iscimao i instalirao i namestio ovu kodi balkan *******ciju.

Radi :)

Iscimao sam se da namestim. Jedan tutorial, pa drugi tutorial, pa video, i na kraju ono samo prihvatam i instaliram sta god mi servira.

I eno ga radi super. Znaci skoro svi kanali rade. Nisam ih sve isprobao, ali skoro sve koje sam isprobao rade. Jedino, iz nekog razloga juce skoro svi Srpski kanali ne rade preko "Green TV", ali su radili kad ih ukljucim preko "PVRKanali". Al evo sad sam ukljucio cisto da proverim opet, kad ono sad izgleda da rade i preko Green TV.

Tako da ne znam, ok, ocekujem problemcice i kocenja, jer je besplatno. Al eno mi ga TV sa 5,000+ kanala normalnih i... koliko sam video 6,000+ kanala za odrasle (njih sam sve proverio, od prvog do zadnjeg hahahaha).

Ma super brate extra. Necu da kupujem antenu, ovo je superiska. Hvala za savete ljudi, super smo prosli :D
Jel vidiš kako sve može da se uradi kad se hoće...

Nazad
Vrh Dno