Imaš one Dreambox i slične receivere, plus card sharing i normalno tanjir i to je ono pravo.![]()
Koliko sam cuo do sada niko ni u Srbiji, Bih i Hrvatskoj nije produzio ugovor. Ja sam gledao na hrt jer oni jedini nisu sjekli i skracivali sliku (a i koliko toliko su podnosljivi , znaju sta pricaju). Na foksu mi je ocajno bilo gledati, a da ne spominjem ovde u Bih na sta lici prenos formule...
Ma ko je jednom gledao trocasovni prenos trke na bbc, zna kakava je tuga slusati ove nase pacijente.
Idi na ovaj sajt http://www.filmon.com/tv/?mid=13 i skini njihov video plejer i moci ces normalno da gledas BBC One i gomilu drugih engleskih i ostalih kanala besplatno. Kvalitet je odlican![]()
Je l' to provereno radi?
A dodatno sto sugavi SBB skrembluje sve sto je u vezi sa F1 na HRT-u, cak i kad ovi nasi slepci ne prenose trku, vec pustaju neki show Seke Aleksic![]()
Sa druge strane na satelitu ima dosta prenosa ali do sada se F1 nije radila u HD-u. Tačnije, mislim da se snimala u HD-u ali nije emitovana u HD-u. Nadam se da će konačno od ove sezone početi da rade u HD-u.
BBC preko satelita će malo teže da radi bez antene od par metara a D3 jeste besplatan i stvarno ne vidim razlog da ga neko ko ima SBB ne uzme. Ako kod nas niko ne bude prenosio F1 onda SBB neće gasiti HRT za vreme prenosa, btw.
Ja sam ovde gledao nekoliko puta bbc i uvek je fino radilo. Ovaj prvi link dole levo za bbc1 je od film-ona tako da ima neke restrikcije a onaj drugi pored njega radi bez problema.
Argh...
Je l' moze administracija da namesti da se linkovi normalno vide kao i ranije?
Da se ubacim s par nevezanih komentara, pošto se tema više pretvara u raspravu o F1 a ne o BBC...
Ne znam u čemu je problem. Sajt je http://hackedcabletv.com/ Ostatak mog objašnjenja se odnosi na sam sajt.
Da se ubacim s par nevezanih komentara, pošto se tema više pretvara u raspravu o F1 a ne o BBC...
- Prednost F1 prenosa na BBC ONE je što je to, koliko znam, jedina stanica koja nema reklama u toku trke. Znaći prenosi se sve i vidi se sve bez ikakvog prekida.
- HD kanale još uvek nema potrebe juriti za gledanje F1, pošto se F1 ni u ovoj 2011. godini neće ni snimati pa samim tim ni prenositi u HD rezoluciji. Možda u 2012. Ali samo možda. Neke TV stanice rade upsampling, što naravno nije pravi HD, daleko od toga.
- Komentatori...pa ni BBC nije nikako zadovoljan svojim. Višegodišnji glavni komentator BBC-a Jonathan Legard je po svoj prilici popio otkaz a verovatno će ga zameniti David Coulthard. Ovo još nije zvanično, ali se smatra skoro sigurnim...
- Ko ima dovoljno brzi net za streaming, jedan od najboljih izvora je:
http://www.vipstand.net
...mnogi sportovi, a za F1 obično ima izbor od barem 3 ili cak 4 izvora (TV stanica), među kojima naravno obavezno BBC.
Nikakav poseban player, nikakva instalacija, pretpostavljam da je samo potrebno da flash radi normalno, sto se valjda podrazumeva.
- Ko propusti prenos, snimci F1 trka sa BBC-a uvek mogu da se skinu sa torrent-a, vec i sat-dva nakon trke, prilično ih je lako naci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari