Šta je novo?

Kako su me provalili?

U tom clanku NIN-a je pisalo

па може да пише ко шта хоће, свашта, па нема те одбране ако неко жели да види шта радиш у било ком сегменту твога постојања а да уз то има одговарјућа материјална помагала, новац.
Тако да ако ти је свест мало "искривљена" обрати пажњу на понашање.

bit je napisao(la):
па може да пише ко шта хоће, свашта, па нема те одбране ако неко жели да види шта радиш у било ком сегменту твога постојања а да уз то има одговарјућа материјална помагала, новац.
Тако да ако ти је свест мало "искривљена" обрати пажњу на понашање.

O cemu ti to?

Kazem samo da kada je davanje informacija o korisnicima mail doslo do usiju NIN-a ioni odvojili clanak o tome, nekome je proso pored ociju situacija koja je prisutna vec duze vreme da i domace novine pisu o tome.

ako jos nekome treba pozivnica za gmail nek mi ostavi mail na PM pozivnica imam ko blata

Poslednja izmena:
sarmice je napisao(la):
... Tu je jos pisao o tome kako je Gmali-ov jedan od aduta to sto nece dati podatke o korisnigu niti njegove mail-ove tek tako. Ako bi neka vlada malo ozbiljnije prisla Gmail-u (narocito ameicka) Verovatno bi i on dao podatka i mail-ova na citanje...
A jel pisalo kako Gmail analizira mejlove i kako na osnovu toga postavlja reklame korisnicima?

Vrh Dno