Šta je novo?

Kako srusiti IE?

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Ako imate IE i kliknete na donji link, najverovatnije ce se "skrsiti"! Probajte ako hocete, ali ja NISAM KRIV ZA MOGUCE POSLEDICE!!! (izgleda da shellovi za IE ne sprecavaju tu pojavu!)

http://vibrantlogic.com/new.html

(inace, Opera, Mozilla i Mozilla Firebird kod mene normalno otvore tu stranu!)

najinteresantniji je source te strane:

[code:1]<html>
<form>
<input type crash>
</form>
</html>
[/code:1]

e bas bi probao ali trenutno imam par otvorenih sa bitnim podacima, pa cu da sacekam reboot.

Sta se desi? Samo illegal operation i close?

Puca exploer kod mene sa ovim kodm. Samo sam pasteovao u Dream kod i pokenuo ga u IE i izbaci gresku uz poruku da hoce da posalje error report MS-u (nisam dao...he he). Netscape bez problema otvara i pojavi se kao neki box za unos texta.

najcudnije od svega je da Opera i Mozilla/Netscape prikazu to polje za unos texta, iako ne bi trebali!!! (ne bi trebali zato sto se oni hvale da postuju standarde, a s ovim kodom nije ispostovan nijedan standard!)

s druge strane, neshvatljivo je da nesto ovakvo moze da srusi browser!!! dodatno, osim IEa, ovo rusi i Outlook, OE, FrontPage i Windows Explorer(!!!) - svi oni koriste isti dll za prikazivanje web sadrzaja!

kako bi Bill Gate$ sad trebao da da otkaz kompletnom timu za sigurnost!!!

ps. matrixU, upravo to: Samo illegal operation i close... nije strasno, ali moze da bude nezgodno u nekim slucajevima...

Hvala za site 🙂 vec sam smislio kako da ga upotrebim :x :-x 😀

Da sad sam i ja probao. IE 5.5 pada ko pijan. 😛
A opera 7.0 sljaka i dalje..... samo taj txt box.

Trebalo bi videti sta kazu na W3C o ovome....

Nazad
Vrh Dno