Šta je novo?

Kako spojiti?

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Honor Magic7 Pro
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Dakle interesuje me da li je moguce spojiti s grafickom TV i monitor, da daju sliku u isto vrijeme s JEDNIM kablom? Postoji li neki spliter ili nesto? Dosadilo mi vise da kad gledam film prebacam kabl u tv :)

VGA Splitter Cable

Dakle interesuje me da li je moguce spojiti s grafickom TV i monitor, da daju sliku u isto vrijeme s JEDNIM kablom? Postoji li neki spliter ili nesto? Dosadilo mi vise da kad gledam film prebacam kabl u tv :)

Mozda ovako:

VGA_Splitter_Cable.jpg

:wave:

To sto zelis da uradis je, da upotrebim sto blazi izraz, jeres, greh, protivprirodni blud :d
Jel imas bas dobar razlog zbog koga je neophodno koristiti JEDAN kabl za dva displeja? Nisam siguran da je ikome i palo na pamet tako nesto do sada.
Otvoriti se lepo za HDMI ili DVI-HDMI kabl i povezi tu Braviu kako i dolikuje.

Povezivao sam vec s HDMI kablom braviu i pc, i slika je cudna cini mi se tamna i ne tako ostra kao sto bi trebalo, a kad sam povezao VGA kablom slika je extra. cudno...

To sto je slika mutnija je zbog toga jer na tom modelu nemas podrzan 1:1 pixel maping preko HDMI-a.
Sony to, za razliku od nekih drugih proizvodjaca, neopravdano i cesto izostavlja na pojedinim modelima.
U svakom slucaju izbegavaj bilo kakve splitere i kupi jos jedan VGA kabl pa povezi istovremeno i monitor i TV.

Poslednja izmena:
Dobar predlog

To sto je slika mutnija je zbog toga jer na tom modelu nemas podrzan 1:1 pixel maping preko HDMI-a.
Sony to, za razliku od nekih drugih proizvodjaca, neopravdano i cesto izostavlja na pojedinim modelima.
U svakom slucaju izbegavaj bilo kakve splitere i kupi jos jedan VGA kabl pa povezi istovremeno i monitor i TV.

Pa da - dva kabla u graficku karticu (drugi na DVI adapter) :happy:

Pitanje je kakve izlaze ima na grafičkoj... :)

Vrh Dno