za jedan kulturni centar trebao bih ( ja i jedan tip koji je zaduzen za programiranje(asp, perl i java)) da napravim web prezentaciju koja ce ukljucivati i relativno prostu bazu podataka koja ce omoguciti pretragu po fondu knjiga centra na osnovu imena knjige ili njenog autora. znaci nista fensi, za sada. HTML deo je vec gotov, ali nisam siguran da li je(sigurno jeste) i kako moguce napraviti odgovarajucu access (posto jedino u accessu znam da pravim baze, na zalost nikada nisam se nesto odvaljivao u pogledu njihove kompleksnosti, a pogotovu u pogledu net implementacije) bazu. DA li bih mogao da napravim klasicnu bazu u accessu koju cemo nekako kontrolisati iz weba pomocu npr. Jave. Ako se smejete na ovaj predlog , sta mogu , laik sam. Citao sam u poslednjem broju pc pressa da je moguce napraviti neku prostiju bazu i i excellu. Ovo ideja mi se svidja jer omogucava i samim zaposlenima da odrzavaju bazu, jer je ipak lakse savladati Excell od Access-a. E sad kako tako nesto implementirati u web stranu?
j'aime, aimer, aimer, aimer dans le nom du seigneur,
j'aime, aimer, aimer, aimer dans le nom du seigneur,