Šta je novo?

Kako spojiti vise PDF dokumenata u jedan?

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Kako napraviti jedinstveni E-book iz vise zasebnih celina.

Može naravno iz Acrobata. Ima u nekom meniju ako se sećam dobro insert pages.

Offtopic: KOliko je velika Acrobat instalacija

Otvoriš prvi fajl u Akrobatu, i onda samo drag 'n' drop u njegov prozor. Kada te pita šta da radi, kaži mu da ga nadoveže na kraj postojećeg fajla.
A ti kolega bi mogao da promeniš boju texta, nešto se ne uklapa u novi izgled foruma... :)

ZoNi je napisao(la):
posto ne znam kome si to rekao, moram da te pitam: "ej, bre, kome ti to?" ,)

Ma neshto se buni, a lepo se vidi text... :d

septimus je napisao(la):

Ma neshto se buni, a lepo se vidi text... :d
Sledeci put pisi sto neko rece glasnije da ne padne brisanje ovih tvojih "nevidljivih" postova :D

BTW ako se ne varam ide na jednom disku :-devil-:

@ZoNi: nemo' da se nerviras :smackbum: :eyebrows:

Poslednja izmena:
Crni je napisao(la):
Sledeci put pisi sto neko rece glasnije da ne padne brisanje ovih tvojih "nevidljivih" postova :D

Mozda treba i nacrtati :d : dakle, septimuse, posto sada ima vise vrlo razlicitih tema, misli malo i na ljude koji koriste ove tamne, a ima ih dovoljno. U Blue temi ti se slova vide slabo a u Old temi skoro nikako.

Zoni, tvoj plavi sig je link, a link menja boju, tako da nije moglo da se odnosi na tebe, no problemo... ;)

:S: ...a kome ja pricam ! U Old temi mi se ne vidi Search u avataru ! :mad:

Poslednja izmena:
Mislim da je najjednostavnije da, dva moderatora i ja, javno predlozimo da se ukinu teme "Old" i "Blue". I ovako ima previshe opcija, ove dve treba ukinuti. :smoke:

Koliko sam ja primetio vecina (barem onih starijih/nostalgicnih membera) koristi jednu od te dve :D
Ako bas hoces nesto da naglasis koristi crvenu na primer (ona bi trebala da bode oci u svim temama)...

BTW sto bi ukidali te teme. Cak je bilo u planu da se dodaju jos neke. Kad nema dodatnih opcija ne valja, kad ih ima, onda ih je puno :)

Nazad
Vrh Dno