Šta je novo?

Kako spasiti podatke posle formatiranja

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Radio sam reinstalaciju windowsa... i greškom sam umesto particije C: formatirao particiju D: (koristio sam Quick format) i na nju instalirao windows...
Kako da povratim podatke sa te particije... Pokušao sam sa Easy Recovery-em i uspeo sam da povratim neke fajlove, ali jedini fajl koji mi treba nije našao... kakva su vaša iskustva sa ovom temom.. Sa čim da pokušam?

Getdataback daje iste rezultate kao Easy Recovery... pronalazi gomilu slika, ali nema fajla koji mi treba... a ja još uvek nisam voljan da se predam i pretpostavim da ga je Windows pregazio... Ima li još nekih predloga?

R-Studio v.3.0
Nije besplatan, ali meni 3 puta odradio posao u kompletu, tj. vratio mi je sve fajlove.:)

Probaj i Acronis-a. Više puta je bilo riječi o tome na forumu, zato - pravac na Search opciju. Bolje pročeprkaj malo po forumu prije nego se javi neko od "guru"-a da ti kaže da je to bilo već sto puta do sada.

Vjerovatno je u "storage" sekciji.

Pozdrav.

Pokusaj sa RecoverMyFiles. Vraca sve zivo, posle formatiranja HDD, brisanja particija, pa cak i kada je na toj particiji instaliran novi OS. Ne nalazi Foldere, vec samo fajlove po extenzijama koje odaberes i tako ih sortira, i nije besplatan ....
Ja sam ga koristio vise puta i prezadovoljan sam njime.

probaj neki od ovih programa,ja sam dosad koristio Recover My Files,i bilo je uspesno! Svi se mogu naci na netu,kao i crack-ovi
Active Undelete
FinalRecovery
Recover My Files

Veoma topla preporuka za "Data Recovery Tools File Scavenger" (http://www.quetek.com)!!
Takodje nije besplatan, ali kada ga "registrujes" i jednom probas, nikad vise neces koristiti drugi recovery program za ovako nesto, za sta ces sada da ga upotrebis. Vraca sve zzive fajlove sa te particije (ako naravno nisi nesto novo upisivao), i to fenomenalnom brzinom (skoro kao da "normalno" kopiras sa jedne particije na drugu). :type:
Svakako ga probaj, mali je, izuzetno brz i jednostavan za upotebu. Pre njega sam i ja takodje koristio prvenstveno "Recover My Files", kao i vecinu ostalih prethodno vec spomenutih programa, ali za intervencije poput ove koja treba tebi radax, "File Scavenger" je najsavrsenije resenje... ;)

Stvarno neverovatan program! Njime sam ortaku resio problem sa dynamic diskom koji nije mogao cak ni da bude procitan od strane WinXP-a na novoj masini. A ovaj program ga prepoznao i vratio mu BUKVALNO S V E fajlove! Nisam mogao da verujem! Fenomenalno!!!

Probaj File Recovery 3.0, a ni PCI File Recovery nije loš

Evo jedan glas za Active Undelete!

Probajte da pogledate datume :)

Vrh Dno