Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
sigurno postoji bolje resenje od ovog koje cu ti ja predloziti, ali dok ga neko ne saopsti probaj ovo: u Winu imas program Sound Recorder (pusti film u video plejeru), a zvuk snimaj iz SR-a... Takodje, i CDex moze da snima taj zvuk (direktno u mp3!)...
nista (valjda - nikad ga nisam video/probao)... nisam ni rekao da mu fali, samo:
a) taj post sam video tek nakon ostavljanja mog posta
b) "moja" resnja mi deluju jednostavnije, ako je u pitanju povremena upotreba... za nesto cesto, verovatno je bolji AA...
jednostavnije? sumnjam
ovde samo samo upali audition, ide na opciju extract audio from video, nadje zeljeni fajl i posle toga sacuva to kao .mp3. sumnjam da moze jednostavnije od toga
Mejdutim AA mi kaze da je Quick TIme "unsuported file format" ili da ne postoji codec za njega.....pokusao sam i da ga imortujem kao RAW al ne ide...pa dali treba i kako da se ubaci poseban codec za QUick time ,gde da ga nadjem ?...tj nece da radi