Šta je novo?

Kako skinuti pop-nitne?

Probusi ih busilicom, odnosno burgijom.

Hvala.

Ukoliko krenem da raznitnavam kuciste iznutra da bih ga ofarbao, hocu li svim delovima moci da pridjem sa busilicom? Ovako na prvi pogled mi se cini da hocu, ali radim ovo prvi put, mora da ima neko sa vise iskustva od mene.

Kucitse je Chieftec LCX.

Poslednja izmena:
Ne znam dali ces bas moci svuda da pridjes ali pretpostavljam da hoces. U svakom slucaju busilica je resenje

To nisu pop nitne nego topljeni aluminijum...liči na pop nitnu,jako se lako skida.Vodi računa oko debljine burgije jer je relativno mekan spoj pa se može desiti da prođeš kroz drugi deo metala.

Neki mini elektricni odvijac sa burgijom ti moze prici skoro svuda, kostaju novi sa svim dodacima oko 1000 din po supermarketima

Šrafcigerom i cekićem. Otpadaju sa vrlo laganim udarcem.

To nisu pop nitne nego topljeni aluminijum...liči na pop nitnu,jako se lako skida.Vodi računa oko debljine burgije jer je relativno mekan spoj pa se može desiti da prođeš kroz drugi deo metala.

Hocu li moci ponovo da pricvrstim delove sa pop nitnama i hoce li biti stabilno kao sto je sada sa tim aluminijumom?

Hocu li moci ponovo da pricvrstim delove sa pop nitnama i hoce li biti stabilno kao sto je sada sa tim aluminijumom?

Bice jos bolje, a mozes da ubacis i neke male gumene sajbnice (podloske) izmedju pa jos smanjis i vibracije

Hvala svima!

Javljam kako ide :)

evo pre neki dan sam skidao pop nitne sa kucista...dakle aku pusilica i 8 burgija i samo razbusis glavu od pop nitne i onaj drugi deo otpada sam..........

Ja sam ovako radio....kupim na pijaci one fuš gumice ventila baterija za vodu i to stavim između lima koji pričvrstim šrafom i maticom... :D i dan danas stoji bez vibracija....

Skinuo sam i rastavio celo kuciste, nije bilo tesko, idemo dalje :)

Nazad
Vrh Dno