Šta je novo?

Kako "skinuti" PHP skriptu sa nekog sajta?

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Probajte:

h**p://proxy2.de/info.php

Meni se bash svidja, ali nisam uspeo sa source kodom da skinem ovaj fajl...

Dakle, hteo bih da ga skinem i postavim na svoj sajt (naravno pri tom da izbacim nepotrbene stvari...)
boom

Video sam tvoj post u sobi "programiranje" pa mi nije jasno sta sad hoces.

Pa kakve veze ima moj post iz sobe "programiranje" sa ovim???
U oba slucaja rec je o PHP-u, jedino to.

I wanna kiss the stars above... :D

U principu nikako.. A shto se tiche ove info skripte to nije neki problem..mozesh sve da pokupish iz dela za statistiku phpNuke-te..

Nikako, osim da uhakuješ server. A ovaj skript svako ko zna iole PHP može da napravi za max. 5 minuta. Oćeš dokaz? :) Skini ovaj skript. I pogledaj PHP dokumentaciju, deo o Environment varijablama, i naći ćeš sve što te zanima.

mikis je napisao(la):
Nikako, osim da uhakuješ server. A ovaj skript svako ko zna iole PHP može da napravi za max. 5 minuta. Oćeš dokaz? :) Skini ovaj skript. I pogledaj PHP dokumentaciju, deo o Environment varijablama, i naći ćeš sve što te zanima.
Thanx za skriptu, ali ona je ipak QL (od proxy-ja)

Hakovanje servera - no problemo. Znam par ljudi koji bi se bez problema latili tog posla... :p

Pozdrav :wave;

Pa to što sam ti poslao je samo primer urađen za (bukvalno) 3 minuta! Ako baš hoćeš identičan skript kao što je onaj -- a veruj mi mnogo ga je lakše napraviti nego hakovati server ;) -- uradi sledeće: skini onu stranu i snimi kod sebe kao HTML fajl. E onda mu promeni ekstenziju u .PHP, otvori ga u nekom tekst editoru (može i Dreamweaver) i kreni da zamenjuješ. Tamo gde piše tvoja IP adresa, umesto toga upiši sledeće:
<?=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; ?>

Pa umesto browser user agent (ono Mozilla/4.0_blabla) ti staviš:

<?=$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]; ?>

i tako dalje. Spisak predefinisanih varijabli (a to što skript ispisuje su samo PHP-ove predefinise varijable) naći ćeš u uputstvu PHP-a, imaš ga na www.php.net. Tebe interesuje poglavlje Predefined Variables.

Heh, vidis znaje samog HTML/XHTML koda nije dovoljno za baktanje sa PHP varijablama ... ctp;

No dobro, nije uopste problem kako si ti naveo......
Probacu kad budem imao nesto vise vremena......

P.S. a ima i treca solucija: da ih lepo mailom zamolim za tu skriptu.... :p :D

Pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno