Šta je novo?

kako se zove program ?

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanima me da li postoji program, koji moze da skenira i katalizuje diskove, a zatim slicno kao u Neru moze da reze odredjene fajlove. Npr. da rucunar kaze da se ubaci disk 3, disk 5, disk10, disk 1 i kako dalje.:D

Poslednja izmena:
Where is it?
Koiko znam on je najpoznatiji za katalogizaciju,ali ne znam da li mozes iz njega direktno da narezujes

Nemoze, katalizacija nije problem, nego rezanje. Poenta je da ti racunar trazi da ubacis odredjene diskove , a da ih kasnije nareze. bio je jedan program davno, ali nikako da se setim kako se zove!

Pravio sam ja drugaru program za katalogizaciju mp3 muzike, koju je on imao na 300+ CD-a, a bavio se u to vreme prodajom te iste muzike. U tom smislu mu je trebalo to sto tebi treba, ali fajlovi nisu rezani na CD, nego su kopirani u jedan folder, pa su kasnije rezani.
Ako hoces, mogu da ti posaljem, samo nemam vremena da ga nesto prilagodjavam tvojim potrebama.

Moze i tako. Treba da racuna koliko megabajta zauzima pema, a zatim da je iskopira u program. Mozes da mi posaljes na [email protected]
Unapred hvala !!!

U vreme piraterije... jedan tip kod kojeg sam uzimao "stvari", je imao bas takav program. Imao je i katalog sa filmovima, softverom, mp3 muzikom, igrama...
Poenta je bila da ti kod kuce u katalogu napravis mix muzike koju hoces da ti on snimi i sacuvas fajl "mix.dat". Kada mu doneses fajl on ga ucita u program i tacno mu kaze za svaki fajl pojedinacno na kom se disku nalazi u njegovoj "bazi" i izlista mu koji mu sve diskovi trebaju za tvoj mix. On lepo proseta do police i pokupi te diskove. I onda krene redom da ubacuje diskove u racunar a program sam kopira fajlove koje imas u katalogu u neki temporary folder. I nista posle samo nareze.
Covek je imao preterano mnogo posla u svoje vreme i video je da mu strasno mnogo oduzima vremena pretraga metodom "pesma po pesma".
E sada vi ocekujete sigurno da cu na kraju posta navesti kako se program zove? Nemam pojma, program je pisan po porudzbini ali moguce da je neko naleteo na nesto slicno pa sam samo hteo da objasnim kako je ovaj, u konkretnom slucaju, funkcionisao.

ako si total commander user, postoje wcx plugini koji rade to sto ti 'oces.
probaj da uradis search sa recima "catalog" i "disk" na totalcmd.net-u

Poslednja izmena:
Vrh Dno