Šta je novo?

Kako se zahvaliti EPS-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
silverglider je napisao(la):
A kako je to onda kod kuce? Nemas nista od toga nabrojanog, a takodje mozes da izgubis posao... fascinantno... moram jednom da se se vratim u maticu, zvuci kao da je posao zagarantovan svima i da ispunjava coveka totalno, posto osim njega nema nista drugo...

Ako izgubis posao, ides da trazis drugi. A ako si toliko nesposoban da nadjes drugi posao, onda si i zasluzio da pogubis sve te stvari. Ne moze jednostavnije.

Boli tebe. A mi ostali ovde zaglavljeni sa sumanutima i DarKobilićima.
Vidim da mi se smeše radne akcije. Možda povremeno navrati i Toma da vidi kako napreduje pruga, i da nas ne zakidaju na ta dva obroka.
Hajde, zatvarajte ovo. Počinje da prerasta u sukob sela i grada.

Nije ovo sukob sela i grada, nego je lepo Sumanuti rekao. Kad imash dvadeset godina i zhivish u Srbiji, zhivot je qrac u svakom pogledu a buducnost nema nikakvog smisla...

ZverBre je napisao(la):
Ko bre kuka?? :) Evo juche mi je bash stigao novi auto (ne mogu da vozim krsha starog dve godine). Zena me ubedjuje da ovog leta idemo na Bahame a meni je tamo smaranje,mislim da je Florida zanimljivija.Pravo da ti kazem i ovaj plazma tv smara po malo.za svojih 35 godina sam stekao dosta,ne zalim se.Mozda je stan od 200 kvadrata
mali za moju cetvoroclanu porodicu ali sta ces takva su vremena. Cesto se zapitam zasto neki ljudi odlaze iz ove zemlje,sta im taj prljavi zapad moze pruziti sto nasa majka Srbija ne moze.

ZNAM JA TEBE!!! :d

Mislim da se prezivas Kostic ili Karic. Ali mislim da nemas zenu :trust:

SumAnuT je napisao(la):
zapad mozhe da ti pruzhi ono shto i djavo mozhe ... mozhe da te kupi ... da se nakupish kredita ... pokupujesh i kola i stan od dvesta kvadrata i plazma tv a da ne uzhivash u nichemu jel ti hipoteke vise nad glavom i ukoliko izgubish posao nemash ama bash nishta kao ni na pochetku ... fascinantno ... moram da odem tamo jednom ...

Da je ovj tekst napisan rukom nekog penzionera ne bi se mnogo uzrujavao.
Jako sam potresen ovim tvojim postom,prosto ne mogu da verujem da neko tvojih godina moze tako primitivno i nakradno da razmislja.Zivis vremenu u kojem telekomunikacije ruse prostorne barijere a razmisljas kao srednjovekovni
monah.Nerad i ne discpilina se nigde ne tolerishu osim ovde kod nas.Krediti su u normalnom svetu privilegija onih koji rade.

@ Notax
Sta bi ti falilo da se malo razmrdash na nekoj radnoj akciji :D :D :D

*********Bole vas bre qrac sve redom, odrastali ste osamdesetih, tjalci su shljakali za vas a vi se *****avali na komodorima i spektrumima. "nja nja ne mogu da verujem da neko tvojih godina moze tako primitivno i nakradno da razmislja" pa batice, da znash kako je generalno stanje medju omladinom tek bi se zgranuo. shta mislish odakle toliko sponzorusha i fensera po ulicama, a? zashto ih nema toliko u, recimo, njujorku? nemash ti bre pojma.
i ja da sam mod sad bih te banovao :mad:

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da nema potrebe da pisem zasto sam zatvorio topic ?
Ali za svaki slucaj: odlutali ste od teme...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno