bas to! Ja to koristim godinama... nemam ni jednu ikonicu na desktopuVoodoo_NBGD je napisao(la):1. Napraviš folder
2. Prebaciš sve ikonice u njega
3. Desno dugme na taskbar, Toolbars > New Toolbar, i nađeš taj folder
Bahati [SiD] je napisao(la):a ne volim ni puno ikonica u quick launchu...
Set objShell = CreateObject("Shell.Application")
Set objFolder = objShell.Namespace("C:\Windows\System32")
Set objFolderItem = objFolder.ParseName("calc.exe")
objFolderItem.InvokeVerb("P&in to Start Menu")
Fenomenalan program. Jedini put da nisam zažalio zbog kupovine. Dao sam 15$ i rešio SVE probleme. Topla preporuka.Darth Zool je napisao(la):Možda bi mogao da probaš True Launch Bar.
Slika govori više od hiljadu reči...
![]()
hm... da li je to resenje zaista toliko bolje od onog koje je vec ugradjeno u Windows???Darth Zool je napisao(la):Možda bi mogao da probaš True Launch Bar.
Slika govori više od hiljadu reči...
![]()
A ja sam mislio na Classic start meni. Tu moze ovo sto sam rekao.Bahati [SiD] je napisao(la):@Ronnie Coleman & RazbojNick: mislim na deo uokviren na slici. on ne prikazuje shortcute smestene u neki folder. jedva sam nas'o i neki vb skript koji bi ubacivao shortcute automatski i ne verujem da bez nekog "hakovanja" u tom delu mogu da se prikazu grupe.
@ZoNihm... da li je to resenje zaista toliko bolje od onog koje je vec ugradjeno u Windows???
Naravno da je bolje jer kosta 15$ZoNi je napisao(la):hm... da li je to resenje zaista toliko bolje od onog koje je vec ugradjeno u Windows???
![]()
Filo je napisao(la):Naravno da je bolje jer kosta 15$:wall:
svasta, a rek'o sam levo i pin...RazbojNick je napisao(la):A ja sam mislio na Classic start meni. Tu moze ovo sto sam rekao.
P.S. Nemoj da briskas poruke i editujes temu, ispada da se prica bez smisla.
Čekaj, ne razumem.naravno da sam probao zato i pitam... znas, bilo je to retoricko pitanje
@FiloNaravno da je bolje jer kosta 15$
Ronnie ColemanDarth Zool je napisao(la):@Filo
Ko je rekao da košta $15 ?![]()
Fenomenalan program. Jedini put da nisam zažalio zbog kupovine. Dao sam 15$ i rešio SVE probleme. Topla preporuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari