Šta je novo?

Kako se ponasa vas ADSL u p2p programima...

Hvala u svakom slucaju i kada budem imao vremena poslusacu Cara! Pozdrav!

Ima li neko 768 protok i kolika je prosecna brzina?

Beocity ADSL, 512/128
Kumodraž, Beograd
Transmission/Bits on Wheels/Tomato: DL max 52-53, UL max 16-17
http/ftp isto

moj beotel adsl 768/192
radi 75-90/25-95
mada zna da mi pukne veza u sred noci

Beocity ADSL,paket je kako ga oni nazivaju Flat GOLD 256Kb/s...

Brzina downloada (program µTorrent) iznosi preko dana najvise 10 KB/s i to ako vas posluzi sreca...
Kad sam shvatio da mi nema druge,ostavio sam nocu da radi i u par navrata proveravao brzinu...
Bila je za ovaj paket solidna nekih 25 KB/s...

Beotel 256/54 flat,Vukov spomenik,limewire 26-27 kb max 33,ul oko 5 ide do 7kb.

ih bre ljudi ... dokle ce te da drvite jedno te isto ... rad p2p programa zavisi od 1001 sitnice... sto se samog provajdera tice bitno je da su otvoreni portovi i da je brzina adsl-a dobra a koliko sam ja primetio (bar u mom slucaju) je dobra. Sve ostalo se svodi na podesavanje p2p programa i naravno od seedera i leechera. Sve ostalo je mlatjenje prazne slame i nepotrebno pokretanje topica. Ako sumnjate u rad vaseg adsl-a skinite nesto sa rapidshera ili nadjite neki neopterecen server pa testirajte adsl (al pre toga pogasite p2p programe)

Provajder: Telekom
Paket: 256/64
Modem: Huawei Roze boje :)
Mesto: Krusevac - Bronx (oko 500~600m od centrale)
Download: BearShare 27~28Kb - izuzetno 30kb (od 01 do 05~07h) / HTTP 28.17~30.34 - izuzetno 31 (peakovi) / uTorrent 25kb - retko 27Kb
Upload - u svim programima se krece izmedju 6 i 7!

Nadam se da je dovoljno detaljno!

Telekom 256/64
Download od 26-32 kb

Trenutno radi :banana:

125987287.png
[/URL][/IMG]

Neznam sta mu je trenutno!!!:D

Slab ti nesto download za tu brzinu... :)

Ma to mi nesto "zvrknulo" kad sam uklj.-isklj. modem.Download mi je bio oko 140kb kad je tako radio

Crni ti, pa sto si ga onda iskljucivao?!! :d:d:d

Moguce :smoke:

BTW, jutros me zove drugar, nesto mu YUBC nije radio koji dan, jutros se najzad kaci... a u cosku pise "2 Mbps" :) (inace je na standardnoj 256/64 varijanti)
Sve ide kako valja, download sa 200+ kB/s i sl.... ;)

... a dokle - ne zna se! :D

Poslednja izmena:
Sad kad si napisao, nece jos zadugo :d

Ma nisam ga isklucivao dok se sam nije zaglupio!

Nemoj tako, to je mozda na onom "gold" ili kako vec paketu... onaj sto kosta 5-6000 dinara za 512K :d

Ja u utorrent-u imam max na 24kB/s iskljucivo ako limitiram upload na 4kB/s. Ako dam max upload dobijam efekat testere download i uglavnom varijaciju skidanja od 12-26kB.

Takodje sam primetio da gomila ljudi ovde ima problem oko podesavanja port forwarding-a. Mozda ne bi bilo lose da se napravi uputsvo za konfigurisanje za laike i pocetnike. Videcu sutra ako me ne bude mrzelo.

Ja u utorrent-u imam max na 24kB/s iskljucivo ako limitiram upload na 4kB/s. Ako dam max upload dobijam efekat testere download i uglavnom varijaciju skidanja od 12-26kB.

Takodje sam primetio da gomila ljudi ovde ima problem oko podesavanja port forwarding-a. Mozda ne bi bilo lose da se napravi uputsvo za konfigurisanje za laike i pocetnike. Videcu sutra ako me ne bude mrzelo.
E vidis, ista stvar se desava i kod mene, samo sto je kod mene magicna cifra upload-a 2, i onda imam pun gas. Sve ostala podesavanja brzine uploada daju kontra efakat.:D

Ptt 512 Kbps
Zemun
DC++

Vidim da svi imate ujednačene brzine. Kod mene to nije tako. Bar trećinu meseca imam slab protok i neizbežan "efekat testera-download"
Max download je redak i iznosi 54Kbps, upload nikad preko 12Kbps. Veza često kasno popodne i noću puca, zapravo "ukoči se" i nemoguć je protok sa obe strane. Kada sam bila na 256Kbps paketa stanje je bilo mnogo gore, jer nisam mogla da se konektujem danima. Sa samim konektovanjem nema problema. Kada proradi punom brzinom onda je sve OK. Trenutno, provravala na više načina, ne mogu da ostvarim download preko 24Kbps. Centrala je nova digitalna. Uzgred, iskustva drugih korisnika su mi interesantna i mislim da je tema OK.

ja kod beoshity-a 25-48kbs (dan i noc) ul stavljam 7kbs (na 512 sam)

Znam znam da je beoshity, ali uspeo sam da zaobidjem traffic filtraciju tako sto sam pratio 1001 uputstvo (port forward...bla bla, settings u uttorentu)... i radi, medjutim dosta chesto radi "testera" efekat, sacu da probam to da sredim, mislim da je prekomeran upload odgovoran za to.

Podesio sam sve kao u uputstvu...port forward mi je dobar ,a o5 imam samo ~20 kB/s DL.
Imam 512 Telekom

Zavisi naravno i sa kog trackera skidaš..

Nazad
Vrh Dno