Zekaleon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.07.2004
- Poena
- 319
...kao sto su torrent klijenti, emule itd. i uopste?
Molim vas da navedete:
1)koji provajder i koji paket,
2)lokaciju gde se nalazite(sto je vece mesto, to preciznije)
3)koji p2p program koristite i brzinu u kB naravno(maksimalna - koja traje recimo, barem, par minuta).
4)Mogli bi da navedemo i maks. brzinu dl-a uopste (iz bilo kog programa ukljucujuci ftp i http download).
5)Ako neko ima podatak za upload moze i to.
Ako neko eventualno ima probleme sa nekim programom, bilo bi dobro da i to navede
.
I ,molim vas, samo ADSL.
Za cable(SBB i ostali) i wireless, ako hocete, otvorite drugi topic. Ovaj sluzi samo da se uporede provajderi ADSL-a i u zavisnosti od lokacije, programa i ostalih navedenih parametara.
Mislim da je cilj ove teme jasan. Korisna je i vlasnicima adsla i onima koji bi to tek trebalo da postanu. Ako neko ima ideju kako bolje da organizujemo podatke, neka kaze.
Ja koristim adsl tek nekoliko dana, ali evo ovo su moji podaci za sad:
Beotel 256/64
Tosin Bunar(paviljoni), Novi Beograd
Emule: 25kB max, izuzetno 26kB.
DL generalno: max 26-27kb (27 izuzetno)
Molim vas da navedete:
1)koji provajder i koji paket,
2)lokaciju gde se nalazite(sto je vece mesto, to preciznije)
3)koji p2p program koristite i brzinu u kB naravno(maksimalna - koja traje recimo, barem, par minuta).
4)Mogli bi da navedemo i maks. brzinu dl-a uopste (iz bilo kog programa ukljucujuci ftp i http download).
5)Ako neko ima podatak za upload moze i to.
Ako neko eventualno ima probleme sa nekim programom, bilo bi dobro da i to navede
I ,molim vas, samo ADSL.
Za cable(SBB i ostali) i wireless, ako hocete, otvorite drugi topic. Ovaj sluzi samo da se uporede provajderi ADSL-a i u zavisnosti od lokacije, programa i ostalih navedenih parametara.
Mislim da je cilj ove teme jasan. Korisna je i vlasnicima adsla i onima koji bi to tek trebalo da postanu. Ako neko ima ideju kako bolje da organizujemo podatke, neka kaze.
Ja koristim adsl tek nekoliko dana, ali evo ovo su moji podaci za sad:
Beotel 256/64
Tosin Bunar(paviljoni), Novi Beograd
Emule: 25kB max, izuzetno 26kB.
DL generalno: max 26-27kb (27 izuzetno)