Šta je novo?

Kako se ovo radi?

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Ne znam da li sam utrefio pravu temu ali da pitam.
Ovo me zaintrigiralo ali ne znam kako se to radi.
Kako se zove ovaj stil pisanja kad mesas velika i
mala slova (KaKo Se ZoVe tAj sTIl pIsaNjA), odavno to vidjam to su
pre 10god. zvali kewl. Kako se to radi, da li ima neki program kroz
koji tako pises ili plugin za word procesore. Ne verujem da je neko toliki mazohista da to radi rucno. Pokusao sam na google ali ne uspevam da nadjem nista, nikao da postavim pravi upit koji bi mi dao neke smislene rezultate.:d

Jednom sam pravio programce za drugaricu kojoj je to bilo kewl. Nisam cuo da postoji neki macro za word, mada pretpostavljam da nije tesko da se napravi.

Bio je svojevremeno neki free "notepad" koji je imao opciju "hakerski tekst" pa je transformisao tekst u tako nešto. Ne baš to, ali slično.

Nadjeno

Nasao mi je Grozda (ziva legenda od kad postoji internet u Srbiji), Notepad SX.
Za DC++, mIRC mora da postoje makroi, skoro je neko na DC++ pisao tako. Jedino nisam saznao da li se taj stil stvarno zove kewl.

ko je Grozda? poznato mi je jako ali ne mogu da se setim... ??

Ej oVaJ PrOgRaM I NiJe tAkO LoS, a jOs jE I FrEeWaRe 🙂

sikili je napisao(la):
Šteta što mu autor nije ozbiljnije pristupio, ovako većina funkcija služi ipak samo za zezanje. Probajte da uradite konverziju srpskog latiničnog teksta u ćirilicu, kad to otvorite u browseru (izaberite windows-ćirilicu) dobićete neku rusku ćirilicu.

E pa ne može baš sve, program je đabaka, možda ga je pisao neki Rus pa sad treba da očekujemo ćirilicu i to srpsku, kad bi se gađali tramvajima. Program služi za zezanje i to je dovoljno😉

sikili je napisao(la):
Moglo bi ovo da se doradi. Koliko vidim, znake interpunkcije i razmak tretira kao slovo. Mada, mozda je to namerno tako. Ne razumem se nesto previse u "hakerske" tekstove 🙂

gadafi je napisao(la):
Ne razumem se nesto previse u "hakerske" tekstove 🙂
Ma najbolji "hakerski tekst" je imao svojevremeno neki lik na SC koji je pisao "ćirilicu" pomoću latinice. Nešto u fazonu "oH moPa da BNCN". Najzanimljivije je da je on uvek tako pisao i to mu je, izgleda, bio uobičajeni način pisanja na Netu.

Nazad
Vrh Dno