Šta je novo?

kako se odluciti?

kali

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
319
ovako,mene interesuje sledece:
zelim LCD od 32" sluzio bih iskljucivo za gledanje tv programa,kablovska je u pitanju
koliko je meni u tom slucaju bitno dali je tv fullHD ili HDMIready
i koliko je uopste kod nas u srbiji bitno da tv bude fullHD ako sluzi samo za tv programe
citajuci malo po netu mnogi su napisali da na 32" i nije nesto bas bitno da bude fullHD jer se razlika i ne primeti (cena se primeti;))
znaci zamolio bih upucene da mi malo pojasne fullHD i HDMIready kod nas i sta je najbolje u tom slucaju pazariti a ne bacati pare
sta dobijam sa jednom a sta sa drugom solucijom
kad ce kod nas biti bitno da tv bude fullHD
dali se uopste isplati sad kupovati fullHD ili sacekati da se pojavi nesto bolje za koju godinu
ako se setim jos necega sto me zanima javljam se:D

Sta se zamlacujes sa terminologijom "fullHD" i "HDready", kad je jedina razlika u rezoluciji ekrana (1920x1080, odnosno 1366x768). To na sta kupci padaju je upravo ono "full" (*** ima komsija pa moram i ja).
FullHD po meni jedino ima smisla na 50 i vise incha, osim u situaciji da ces TV koristiti kao monitor.

Prema tome kupi HDready jer za kablovsku je i bolja manja rezolucija zbog skaliranja.
Sa druge strane za malo vise para imas vec 42 HDready plazmu (ako imas mesta) koja je za tu namenu idealna.

Sta se zamlacujes sa terminologijom "fullHD" i "HDready", kad je jedina razlika u rezoluciji ekrana (1920x1080, odnosno 1366x768). To na sta kupci padaju je upravo ono "full" (*** ima komsija pa moram i ja).
FullHD po meni jedino ima smisla na 50 i vise incha, osim u situaciji da ces TV koristiti kao monitor.

Prema tome kupi HDready jer za kablovsku je i bolja manja rezolucija zbog skaliranja.
Sa druge strane za malo vise para imas vec 42 HDready plazmu (ako imas mesta) koja je za tu namenu idealna.

ma tako sam i ja mislio samo mi je trebala potvrda;)
hvala na savetu

mozes li da mi predlozis nekii model

Ne znam sa koliko para raspolazes, ali trenutno je po meni najbolja kupovina Samsung plazme 42B430. Trenutno je na akciji za 47000 u Tempu ali mislim da je danas zadnji dan.
U ostalom popusta uvek ima, samo treba pratiti sta je aktuelno i "best buy", a koji god da kupis neces pogresiti.
Slika je manje vise ista na svakom, a ja se vodim prvo duzinom garancije, dizajnom, kvalitetom plastike (kuciste i stalak), pa tek onda slikom i ostalim (koliko prikljucaka, koji tjuner...).

Poslednja izmena:
Vrh Dno