Šta je novo?

Kako se montira...

3MaJ

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2001
Poena
619
...ploca na Chieftec kuciste. Znam da je glupo pitanje, ali bi mi bilo (najblaze receno) neprijatno da spalim plocu :) . Navijes one "zlatne" sestougaone srafcice ispod ploce (na zadnju stranicu od kucista), potom stavis plocu, pa prisrafis odozgo obicnim srafovima kroz rupice na ploci oko kojih su veliki metalik krugovi, jel tako? Mislim, tako su fakticki ti krugovi na ploci galvanski spojeni sa kucistem, to je zbog mase valjda... I jel mogu da se ti krugovi malo izgrebu ako se sraf zavrne jace, jel to smeta nesto? Pitam sve ovo jer sam na nekim plocama video plasticne podloske izmedju srafova i ploce, a uz kuciste ili plocu nisam dobio tako sto...

Poslednja izmena:
ma samo vozi i nebrini, ceo postupak si lepo opisao, a te pogloske gotovo niko vise ne stavlja....

Ja nisam podloske dobio sigurno 3-4 godine... zato imas taj metalni prsten na ploci...
i bolje nemoj prejako da zavrces... plocu uvek zavrcem elektronskim srafcigerom, bas da je ne bih slomio...

pa ja sam u boljim danima imao skoro 50cm biceps na oko 100-nak kila...
sad imam stotinak i kusur |>>> kila i malo manji biceps, a i meksi... ali i dalje mogu da sameljem sraf ako ne pazim...

Nazad
Vrh Dno