Cini mi se za 'fixiranje' mpeg streama :beat:driver je napisao(la):Chemu sluzi uopshte program ?
bobby63 je napisao(la):Prvobitno je PVA Strumento napisan za konverziju PVA (packet video audio) u mpeg-2. PVA je u stvari native format SAT TV-a i koristi se samo zato jer u primljenom signalu moze da bude mnogo gresaka (na DVD mpeg-2 zapisu na primer nema gresaka).
Prve verzije SAT software-a su koristile samo ovaj format za snimanje a kasnije je ta konverzija (PVA>mpeg-2) integrisana u programe.
Nazalost ta konverzija ne radi uvek kao treba (zavisi od kanala).
Spisak nepravilnosti koje mogu da se pojave je veliki (time code je na primer UVEK neispravan) pa nije lose da se neki vazan fajl pre konverzije propusti kroz PVA strumento, bez obzira sto izgleda dobar.
Konverija ide sa komandom "make ps" (i za mpeg-2 i za PVA).
Pozdrav
Pa ako si koristio komandu "make PVA", dobio si PVA fajlova, a ako koristis "make PS" (program stream) dobices MPG.dejandj je napisao(la):...
Propustio ja MPEG i dobio 5 (pet) fajlova sa extenzijama .pva .pv0 .PV1 .pv2, koje posle vise niko ne moze da otvori!
bobby63 je napisao(la):...
Pa ako si koristio komandu "make PVA", dobio si PVA fajlova, a ako koristis "make PS" (program stream) dobices MPG.
Vise fajlova si dobio verovatno zato jer si spojio vise fajlova razlicite rezolucije i protoka (sa razlicitih SAT kanala), za koje strumento smatra da ne mogu zajedno pa ih je odvojio.
Spisak raspolozovih komandi (i bagova) varira od verzije do verzije, za najbolju vazi 2.0.19. mada i ostale vrse posao.
Pozdrav
Pogresno smo se razumeli, naravno da se prica o win programu.vladojko je napisao(la):Postoji windows verzija programa koja je mnogo laksa za upotrebu od te za komandnu liniju.
Pa sa "make ps"vladojko je napisao(la):Cini mi se da je bilo make ps ali..?
Ima li nacina da ih prevedem u mpg?
bobby63 je napisao(la):...
Pa sa "make ps"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari