Šta je novo?

Kako saznati ime iz broja telefona?

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Neki rdjavi momci maltretiraju moju drugaricu sa tel 021/301253 . Kako da im saznam ime i adresu (ne preko policije)...kada sam otisao na telekom.yu tamo je djubre od imenika (nis' ne radi) . Jel ima neka fora ili neko mesto gde se moze saznati...

1. taj telefonski imenik uopste nije los

2. postoji mogucnost da imaju mob. telefon koji moze da ostavi identifikaciju koju god hoces ( znam da ima neki Sony sa tom "sposobnoscu" )

3. mozda je novo dodeljen broj pa jos noje u imeniku

U svakom slucaju SRECNO sa potragom!

Na beogradskom 988 daju i ime i prezime i adresu za svakog pretplatnika, ne znam da li je isto i u NS ???

988 je isti za celu Srbiju, ne postoji vise beogradski odnosno posebno za bilo koji grad, vec je od pre par meseci ili cak godinu dana to objedinjeno.
Telekomov imenik je isti onaj koji koristi i 988 i odlican je. Medjutim ovaj broj telefona nije zaveden, tako da je najbolje ipak ici u policiju.

Postojao je jos jedan imenik SRJ na netu www.absolutok.com ali je trenutno under construction

Mislim da na 988 ti nece dati adresu samo na osnovu broja, vec traze i ime i prezime korisnika. Tako su bar meni trazili pre par meseci.

Telekom-ov imenik na sajtu radi lepo i nadje brojeve koji su za siru javnost, ali postoje naravno i TAJNI brojevi koji nisu ni u tom spisku na sajtu a niti ce ti nezni zenski glas racunara na 988 reci ikakvu informaciju ni ako znas ime i prezime i ime oca i datum rodjenja i ime svih komsija onog ciji broj zelis da pitas a ni obrnuto....

Tako da je jedina mogucnost da je taj broj NOV i da nije uveden u ovu evidenciju (hvala bogu imam slicnih iskustva, posto sam u protekle 3 godine 3 puta menjao broj i bogami ponekad se ceka i po 4-5 meseci dok se novi broj ne evidentira pa se dobije na informacijama) a trenutno imam ISDN lniju sa 3 broja i SVI su TAJNI, tako da ti onda jos uvek ostaje policija ili neka veza u posti da proveri ako je tajni broj, pa da ispise ono sto je ispod broja... :cool:

Pozdrav:wave;

Sigurno nije nov broj a ako ukucan sebe u onaj na telekomu opet nista a imam 10 godina ovaj broj! Nego nazvacu ih pa reci da delim bioskopske karte preko neke radio stanice pa ih zamoliti da ostave podatke :D pa nek odu u bioskop i prc! Tako im treba kada maltretiraju drugaricu...a ona sama kod kuce...

Aponen je napisao(la):
[2. postoji mogucnost da imaju mob. telefon koji moze da ostavi identifikaciju koju god hoces ( znam da ima neki Sony sa tom "sposobnoscu" )

WTF? Nisam znao da i toga ima. Koji je to model?

Meni su pre nekih godinu dana na 988 servisu bez problema dali ime i adresu samo na osnovu telefonskog broja. Bice da zavisi od toga na koju "operaterku" naletis (i u kom raspolozenju)...

A mozda je rec i o telefonskoj govornici :p

Kiwy je napisao(la):
Neki rdjavi momci maltretiraju moju drugaricu sa tel 021/301253 . Kako da im saznam ime i adresu (ne preko policije)...kada sam otisao na telekom.yu tamo je djubre od imenika (nis' ne radi) . Jel ima neka fora ili neko mesto gde se moze saznati...
Upisi broj na www.telekom.yu i isprobaj sva mesta na 021 i dobices.
Broj i mesto je minimalan uslov da ti nadje ime.

ZAP je napisao(la):
A mozda je rec i o telefonskoj govornici :p

Ovo moze biti veoma logicno resenje... Ja sam zbog neceg slicnog svojevremeno dva dana bio u rebusu (da ne objasnjavam sad...).
Kiwy, jesi li uopste zvao taj broj?

Govornice, posebno Halo chip pocinju sa 44x-xxx i ovo je stariji broj negde sa limana i 99% da nije govornica...jos nisam zvao. Objasnio sam drugarici da je to garant bila gomila pijanih budala koji su se zezali ali ipak zivi sa sekom kuci sama...

Re: Re: Kako saznati ime iz broja telefona?

Grobar je napisao(la):
Upisi broj na www.telekom.yu i isprobaj sva mesta na 021 i dobices.
Broj i mesto je minimalan uslov da ti nadje ime.
kada izaberem novi sad mesta ostaju za BG...

Re: Re: Re: Kako saznati ime iz broja telefona?

Kiwy je napisao(la):
kada izaberem novi sad mesta ostaju za BG...
Moraš da staviš mrežna grupa 021, pa ti onda prebaci

Kiwy je napisao(la):
Govornice, posebno Halo chip pocinju sa 44x-xxx i ovo je stariji broj negde sa limana i 99% da nije govornica...jos nisam zvao. Objasnio sam drugarici da je to garant bila gomila pijanih budala koji su se zezali ali ipak zivi sa sekom kuci sama...

Mogu ja da ti pomognem, ali bi trebao da odes samnom do glavne poste ako si raspolozen... I da te prosvetlim, broj je sa Novog Naselja iliti Bistrice, druge trojke nemaju punu identifikaciju

Rekao bih da se radi o ISDN broju,obzirom da na celoj teritoriji Srbije te linije imaju pocetne cifre 30 (unutrasnjost 6,Beograd 7 cifara),tako da je veca verovatnoca da je broj na listi brojeva 988 koji nisu dostupni kao informacija.Dakle,veza ili draga nam policija (mada se nece prihvatiti posla ukoliko uznemiravanje nije ozbiljnijeg karaktera).:wave;

mihailo je napisao(la):
Rekao bih da se radi o ISDN broju,obzirom da na celoj teritoriji Srbije te linije imaju pocetne cifre 30 (unutrasnjost 6,Beograd 7 cifara),tako da je veca verovatnoca da je broj na listi brojeva 988 koji nisu dostupni kao informacija.Dakle,veza ili draga nam policija (mada se nece prihvatiti posla ukoliko uznemiravanje nije ozbiljnijeg karaktera).:wave;

U novom Sadu je ISDN sa 470

mihailo je napisao(la):
Ovo uopste nije tacno.Posebno policija nemoze pomoci.Samo su tri varijante moguce:1.Pretplatnik ne zeli da bute u telefonskom imeniku, sto je omoguceno svakom pretplatniku.Moguce je cak i da se izbrise iz imenika i naknadno ako to pretplatnik zeli. 2.Broj pripada telefonskoj govornici bilo Halo govornici ili govornici na trafici. 3.Pogledati u imeniku na www.telekom.yu ali pod pravnaim licima.

Nazad
Vrh Dno