Šta je novo?

Kako saznati gde ima garanciju??

agresorgsp

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
Pozdrav svima na forumu.interesuje me kako mogu saznati gde konkretno wd-ov hdd ima garanciju kupljen kod nas posto ga dosta firmi(uvoznika) uvozi??tacnije WD 160GB sata2 WD1600AAJS S/N:WMAT30062279.Hvala svima unapred.PS.pitam jer je naravno crkao

Ako nemas garanciju uvoznika, poshalji mailove Pakom, Kimtec i Grappolo servisima sa serijskim brojem i pitaj da li je njihov uvoz.

Bez računa i garancije vrlo teško.
Sličan problem memorija radi se o DVA modula. Oba kupljena u istoj prodavnici, oba su kingstonova, jednu je uvezao jedan dobavljač i garancija preko Grappola, drugi modul uvezao Ewe tako da ......
Pošalji mi na PP sutra pre podne ili noćas serijal no diska ONAJ kob bar koda mogu da pitam u Grappolu da li je njihov (oni su mi komšiluk). Možda imaš sreće ko zna, ako je njihov i ako je prodat kao komponenta, a ne u sastavu nekog računara koji je sklopljen negde, ne bi trebalo da bude problema.

He he
zanimljiv link, baš sam morao da proverim svoje hardove, onom od 160Gb istekla garancija odavno :), WD5000AAKS mi je u garanciji do 2011 god a ono što je najzanimljivije za praistoriski wd od 20Gb koji sam kupio u sklopu mašine više se ni ne sećam koliko davno je to bilo, kaže: Stolen :):):):)

Ovako je kod mene

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno