Šta je novo?

Kako sacuvati Update

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Imam legalan windows xp profesional,posle ovog servis packa ima puno "critical updates and service pack"a nisu bas ni kratki ova dva zadnja 9 mb,da li postoji mogucnost da sacuvam nekako te updejte uopste ne mogu da nadem gde ix windows spakuje.Kad uradim format c da ne moram sve iz pocetka.:wave;

Kokos je napisao(la):
Imam legalan windows xp profesional,posle ovog servis packa ima puno "critical updates and service pack"a nisu bas ni kratki ova dva zadnja 9 mb,da li postoji mogucnost da sacuvam nekako te updejte uopste ne mogu da nadem gde ix windows spakuje.Kad uradim format c da ne moram sve iz pocetka.:wave;

Ja mislim da ti to neće poći za rukom tako. Ako se ne varam Windows skida update u neki Temp folder i nakon instalcije ih briše. Znam da se svaki od updatea može skinuti kao zaseban exe koji onda možeš bekapovati. Čini mi se da to radi pomoću Windows Cataloga. Iskren da budem, do sada to nisam pokušavao, ali s obzirom da imaš legalnu kopiju možda bi i mogao da pokušaš.

Microsoft je u poslednjih godinu dana promenio politiku sto se tice postavljanja update-ova. Sada oni mogu da se skinu kao posebni fajlovi (i koriscenjem download manager-a kakav je getright ili dap).

Da bi se ti updateovi skinuli potrebno je pogledati specifican( za dati update) Q***** dokument u kome se obicno i nalazi link za skidanje samo tog update-a. Pa to uraditi za svaki update.

Dakle, Read more...> Microsoft Security Bulletin i pratiti linkove. Naravno, mozes prvo poskidati sve update-ove na hd, a onda ih jedan po jedan instalirati.

DS9 je napisao(la):
Sada oni mogu da se skinu kao posebni fajlovi (i koriscenjem download manager-a kakav je getright ili dap).

Da bi se ti updateovi skinuli potrebno je pogledati specifican( za dati update) Q***** dokument u kome se obicno i nalazi link za skidanje samo tog update-a. Pa to uraditi za svaki update.

Dakle, Read more...> Microsoft Security Bulletin i pratiti linkove. Naravno, mozes prvo poskidati sve update-ove na hd, a onda ih jedan po jedan instalirati.
Ja sam sve to pokusao ali kod svakoga klika na download vracam se na update stranicu znaci nigde ne mogu sa npr dap-om skinuti Q******.kad bi to mogao ostalo bi lakoctp;

imas WUTemp direktorijum (obicno na c: ali nekada stoji i drugde). E sad bitno ti je da ne resetujes kompjuter kad ti on kaze nego dok ti je upaljen taj "Question box", ne gasi ga, nego startuj windows commander ili exploer pa prekopiraj fajlove odande na neko mesto po tvom izboru, pa onda restartuj

znaci on pita:

Restart your computer?

ti ne diras to nego odes da prekopiras fajlove, pa onda resetujes

ovo sam bas konfuzno objasnio 🙂

Kokos je napisao(la):
Ja sam sve to pokusao ali kod svakoga klika na download vracam se na update stranicu znaci nigde ne mogu sa npr dap-om skinuti Q******.kad bi to mogao ostalo bi lakoctp;

Hm, ne znam sta da kazem. DAP nisam probao, sa Getright-om 4.5e nemam nikakvih problema, sve radi kako sam opisao. OS je WindowsXP proff. Uz to kao browser koristim myie2 (sto ne bi smelo da ima veze).

Kako god, recept koji je Miroslav dao ce zavrsiti posao, ako drugacije ne uspeva.

Nazad
Vrh Dno