Šta je novo?

kako sa volanom??????

mmstojke

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2004
Poena
304
Uzeo sam volan Logitech formula force gp i pokrenuo instalaciju ali.. nakon svega nije xp mogao da mi podigne bilo koju igricu!!!!!Interesuje me da li se iko bakcao sa ovim stvarima pa da mi pomogne u odgonetanju problema.Do instalacije volana sve je bilo OK(CM2,CM04,NFSUG2,MSSK04.......).Ima li resenja i koje je - hvala

Nisam do sada cuo da je neko imao ovakve probleme. Ne razumem, ove igre ti vise ne rade? Jel sve u redu sa volanom, mislim calibracija u control panelu? Koja je verzija softvera? 4.30 ili 4.40?

vidi samo sam instalirao volan i izvrsio kalibraciju i sve je ok sto se toga tice ali nakon toga kada se pokrene neki Logitech panel ili nesto slicno on kao da ucita nekakve fajlove vezane za igrice koje imam u kompu. Kada nakon toga pokrenem bilo koju igricu npr. za Colin McRae2 pokrenem shortcut on mi izbaci obavestenje kao vracanje na default konfiguraciju i pukne nakon toga xp izbaci obavestenje o slanju reporta - isto to se desava sa NFSUG2 - imam i Splinter Cell (samo ne znam kakve on veze ima sa volanom) ista prica- Athlon XP 1700+,512 DDR znaci hardver je ok programi svi rade - ajde ako ti nije tesko opisi mi ,ako si ti instalirao volan, nacin mozda sam ja negde zeznuo stvar( ma da ne verujem)- hvala

Ugasi da ti se ne podize taj Logitech Panel uz Windows, idi u Run: Msconfig, pa odstikliraj tamo nesto sto ima veze sa tim, logitech, nesto...

To se zove valjda Logitech profiler i on je apsolutno nepotreban. Ja ga uopste ne koristim. Mozes u njemu da setujes da se ne podize sa startovanjem windowsa.

Nazad
Vrh Dno