Šta je novo?

Kako rezati audio disk

hard_core

Čuven
Učlanjen(a)
13.02.2002
Poena
601
Teac CD-W524E, Nero 5.5.6.4 dozvoljava minimalnu brzinu rezanja 4x. Rezanje audio diska. Da li obicni diskmeni mogu da procitaju ovako narezan CD? Znam da za najbolji quality treba 2x. Da li se moze spustiti brzina rezanja? Koji medij da koristim?

Ne odredjuje ti Nero minimalnu brzinu rezanja, nego to zavisi od pisaca (pretpostavljam LG16).Trebalo bi da budu citljivi na svim "obicnim" audio CD citacima.Mozes koristiti medije koje i inace koristis mada imas spec. medija koji su predvidjeni bas za audio.

Audio diskovi se rezu brzinama od 2x i 4x zavisno od starosti uredjaja koji ce ih citati. Tj.noviji cd player-i citaju skoro sve.

Ima li nade

Hey ljudi, ako neko ima Teac 24x CD-RW --> kako da spustim brzinu na 2x. Rekli su mi da to zavisi od programa koji se koristi. Ali meni bas ne uspeva nikako.

Re: Ima li nade

hard_core je napisao(la):
Hey ljudi, ako neko ima Teac 24x CD-RW --> kako da spustim brzinu na 2x. Rekli su mi da to zavisi od programa koji se koristi. Ali meni bas ne uspeva nikako.

Ako neka brzina rezanja nije podrzana od samog rezaca, samo ti neki drugi firmware moze pomoci, znaci nikakav program.

Aman. Citate li vi ostale postove?
Ili uopste specifikacije rezaca?!!!!
TEAC24x ima DONJU granicu rezanja 4x. LG24x cak 8!!!
To znaci da ispod tih brzina NEMAJU nijednu drugu.
I na 24x TEAC-u rezana muzika sa 4x, 8x ili 12x(licno isprobao, doduse na Verbatimu, ali i na problematicnim citacima ) isti kvalitet snimka. Probacu i na 16x.

Vrh Dno