Šta je novo?

Kako resetovani Samsung ML-1640

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Koja je proverena procedura za reseteovanje samsungovog štampača ML-1640?

Mislim da sam poodavno gledao istu na YT, proveri

Samo proveri pre reseta koji je firmware. Sve do 93 radi a posle bolje da recikliras sa zamenjenim cipom.

uključuje l ito i 93 tj firmware je 1.29.00.93

I negde na netu sam naleteo da su ljudi vraćali neke stare verzije, da li to dfunkcioniše?

Poslednja izmena:
Ima li neko rešenje za resetovanje štampača?

Ma kupi cip i vozi. Sad nisu toliko skupi.

Onda bi se postavilo pitanje ugradnje čipa. I koja je cena?

IMa li negde upustvo procedura za tako nešto inigde nisam video da može da se nabavi

Sa strane kertridza stoji cip ( inicijalni iliti startni kertridz nema. Cip) imas dva srafa, skines ih, zatim par zabica nekim tankim metalom mrdnes i to je to. Ako si dopunjavao kertridz morao si da ga rasklopis pa i taj deo isto.

Iskreno nikad nisam punio kotridže. zato sma i pitao za informaciju. A našao samou kragujevcu ljude koji rade punjenje ali mi se zaista ne nosi i ceo štampača posle svakog punjenja a plus i da platim softverski reset štampača

Ako se softverski resetuje nosiš samo jednom. Ako se menja čip, ne nosiš ni taj jedan put. Samo se zameni čip pri svakoj reciklaži.

U kg ponuda važi da posle svakog punjenja traže i 600 dinara za softversko resetovanje. Pošto je to nebulozna cifra za tako nešto zato sam i postavio pitanje kako se softverski resetuje ovaj tip štampača

Kraljevi ! :) Ma ako dolazis u Beograd, ponesi i stampac da se resetuje i posle samo nosi kasetu na punjenje.

Nazad
Vrh Dno