Šta je novo?

Kako raspakovati win rar iso fajl?

djurdjija

Slavan
Učlanjen(a)
23.06.2005
Poena
319
Imam problem ,skinuo sam iso fajl koji je u win raru.Ne mogu da ga otvorim win rarom ni win zipom.Snimio sam ga na disk iz nera opcijom burn imige ali mi disk ne pokazuje nista kao da je prazan,ni njega nikako ne mogu da otvorim.

klikni desnim dugmetom misha. open with winrar.
extract...., i inda imas ISO file-image. rarove obrishi, Iso snimi
Srecno

Pa onda ti je problem u pakerima,ako ne mozes da otvoris nesto sto ti je zipovano i rarovano,ti treba da otpakujes taj iso i na njega stisne desni klik i open with Nero i tako ga narezes jer ako si stisnuo open with na rar nista nisi uradio samo ces izgubiti boot diska i autorun sta god je imao u sebi!
Pokusaj da instaliras novi win rar programcic ili iz total commandera otpakuj taj fajl pa narezi,pozz!

Poslednja izmena:
a zasto ne mozes da ga otpakujes? koju poruku dobijas?

probaj sa najnovijim verzijama winrara ali najverovatnije ti je fajl ostecen i moraces ponovo da ga skidas :(

Ne pomaze nista,dobijam poruku the arhive is either in unknown format or demaged
Pokusacu da skinem neki drugi arhiver,moyda on pomogne.Steta ne mogu da probam ofice.

Probaj fajl da ubacis u Image Drive (NERO) ili probaj sa WinIso ili slicnim programom.

(i javi rezultate)

Ne pomaze nista,dobijam poruku the arhive is either in unknown format or demaged
Pokusacu da skinem neki drugi arhiver,moyda on pomogne.Steta ne mogu da probam ofice.

otvori rar u listeru ili necem slicnom i vidi prvi karakteri moraju da budu
Rar!
ako nisu onda ti nesto ne valja :trust:

Hvala svima na pomoci ,izgleda nema leka ,poslusao sam sve vase savete i nista .Verovatno nesto nije u redu ,verovatno je fajl ostecen.Steta,moracu da skidam ponivo.Ne da mi se da instaliram taj ofice 2007.
pozdrav.

:D
Tako je to kada hoces piratizovanu verziju,pa naletis na laznjak.....

Vrh Dno