Šta je novo?

Kako radi EMule?

St.Sloba

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
620
Skinuo sam e-mule i nista mi nije jasno:

1. Sta znaci ikona Servers? Da li trebam na to da se konektujem, ili dovoljno samo ono veliko connect da stisnem

2. Kada trazim fajl i dobijem rezultate neki su plavi neki crni, sta je to? Sta sada u Search znaci broj u koloni Availability, sta u Complete sources? Koji fajl je najbolji?

3. Nikako da mi pocne skidanje! Kada ce?

Hvala

Isto vazi i za Sarezu. Sve najdem ali nista nece da pocne da mi skida. Kaze ima i po 100 izvora, ali nece ni da se pokrene skidanje. Koliko se ceka na pocetak?

1. Samo se ti konektuj preko tog Connect, a u Search postavi "Servers (global)"
2. Ne znam.
3. Ko zna... To je problem sa eDonkey mrezom: najcesce se jako dugo ceka (i nekoliko dana) na fajl. Zato se isplati samo ako si na stalnoj vezi, a ne na dial-upu ili ISDNu. Naoruzaj se strpljanjem.

I za Shareazu vazi ista stvar. Nema veze koji program koristis da pristupis konkretnoj mrezi, nijedan ti nece raditi brze ili sporije. To zavisi od same mreze. Shareaza, eMule ili eDonkey - svejedno je. Ti cekas u redu za download kod odredjenog izvora fajla i dok ne dodje tvoj red - nista.

Umesto emule koristi limewire. Mnogo je jednostavniji a i brži.

Što više izvora za zadati fajl to je mogućnost skidanja veća i boja ide ka svetlo plavoj...
Nije loše pročitati help, tamo je sve objašnjeno.... :banana:

+ sto vise sherujes i dajes ljudima da skidaju, to imas veci protok i prioritet pri download-u -- nema hakova za to, poput kazaalite za prioritet na kazi, sto je po meni sjajno!

btw, emule je zakon za filmove, mozes da nadjes ama bas sve -- koliko ja znam, na tom polju ne moze da mu prismrdi nijedan p2p, eventualno torrent, mada far far away.

Keops je napisao(la):
+ sto vise sherujes i dajes ljudima da skidaju, to imas veci protok i prioritet pri download-u
<snip>

Ne znam da li to vazi i za one koji imaju Low ID...??

Nazad
Vrh Dno