Šta je novo?

Kako radi BlackICE?

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
930
Instalirao sam BlackICE 3.6 (bez Application Protectiona) pa me interesuje kako radi (posto sam do sada koristio ZA)? Vidim da ima neka cetiri unapred napravljena podesavanja (zatvoreni portovi 137, 138 i 139 i otvoren port 113), da li bih trebao jos nesto da dodam na listu? Koliko vidim, nema nikakve kontrole izlazaka programa na net (kao u ZA), moze li se to nekako regulisati?

Hvala na brzom odgovoru :d , smorio sam se pa sam stavio ZA 5.5 (free), posto sam izvalio da mi nista iz pro verzije u stvari ne treba (mail protection, IM protection itd.)
Slobodno brisite thread...

BlackIce je drugorazredni firewall. :crash:

Poslednja izmena:
da je drugorazredni kako kazes,to ti moze bit i poverujemo,ali onda probaj da ubedis one iz firme "boeing"(prave avijone)da je drugorazredni :d

Black ice je nekad vazio za najbolji... nervira me sto nema free verziju, pa ga ne koristim... meni je licno kerio 2.1.5 zakon...

U vreme kada je krenula najedna FW-ova, valdao je jedno vreme LockDown (ako se neko seca). Posle njega je dosao BlackIce koji je u to vreme bio odlican, ali ga je oduvao @Guard koji i danas neki koriste...

Lockdovn i sada moze da se preuzme sa yubc download servera! :whip:
a za blackice kazu da kad se dobro podesi(ja to nebih znao) moze da bude i dobar firewoll :eyebrows: pa koristi ga podosta americkih velikih firmi!
a reklama je cudo,pogotovo testovi programa tako da je po,meni dobro;ono sto koristis a radi,neverujem puno u testove softvera mislim da su svi,ili skoro svi placeni :bottle: i "ovde" i "tamo" :eyebrows:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno