Šta je novo?

Kako radi beocity adsl?

DjoleMC

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
765
Dobio sam pre par dana ponudu na mail od beocityja za njihov adsl, koja ne izgleda lose, pa me zanima kako radi, ako ga neko koristi? Na forumu sam video komentare da je dosta los, ali su sve to teme stare 3-4 godine, da li se nesto promenilo?

Odgovor zavisi od toga sta ti sve treba od beoshity-a. Ako su u pitanju surf, eventualno http dl uz online igranje, onda mozda moze i da prodje. Ako ti treba i p2p, zaboravi. Beoshity je jedan od prvih ako ne i 1. ISP koji je priznao da koristi Cisco SCE. U vezi cenovnika, treba da gledas GOLD+ Business cene gde je nefiltriran saobracaj, nikako GOLD.

Jedinu uslovno receno dobru stvar koju vidim je nepostojanje ugovora, retkost u danasnje vreme. Primamljive su cene u akcijama, to stoji. Ako i dalje ozbiljno razmisljas oko prelaska, treba neko iz beoshity-a da ti razjasni gde ti kao nov korisnik pripadas: u GOLD ili GOLD+ Business. Razlika je kao izmedji Boga i bunardzije.

Da li se beoshity promenio? Ne, ne vise iz prve ruke, ali ne.

Ok, tako sam i mislio. Zvao sam ih, i rekli su da je agregacija 1:10 i da ne garantuju za p2p u gold paketu koji je na akciji. Nista od njih znaci...

Hvala!

Pa ukucaj neku pretragu na benchu, i videces da se beocity i beotel negde uvek stavljaju u isti kos sto se tice loseg kvaliteta usluge - otprilike, ta dva ISP-a su na dnu lestvice.

Nazad
Vrh Dno