Šta je novo?

Kako PTT krade impulse ??

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BRUKA. To je isti fazon kad zoves mobilni, on zvoni, pretplatnik se ne javlja, a ti cujes chvak,chvak,chvak :cuss: O🙂 To je tako u Evropi ,valjda.

Nije to baš tako, ko zna šta je čovek radio. Listing sam dobijao svakog meseca i svaki impuls je ispravan. Mrzim Telekom zbog raznih stvari, ali mi još nisu krali na impulsima 🙂

A ko hoće da uštedi neka proba sledeće: mobilne brojeve zovite sa centrala klepetuša, one valjda ne stižu da prebroje sve impulse, što se ovim digitalnim ne može desiti. Naravno, ako imate 2 linije 🙂

Ona fora tak, tak, tak u kachenju na Verat je mnogo dobra, jer svaki put 'otkine' impuls ko da je veza uspostavljena...

Malo si pogresio. Ne krade PTT nego Telekom. To nije isto

To je isto kao sto je nekad bilo sa Bell paggete-on. 311-31-31, prvih par meseci je bila normalna cena poziva, a posle kao da zoves Zimbabve! :cuss:

...

Usled odredjenih problema moram da obrisem post.

Kakvo smaranje nezadovoljnog radnika Telekoma ,zakinutog za neki masan sluzbeni put u inostranstvo...
Ako se ne varam isti takav post je bio i na benchu.
Da pojasnim pristup Telekomovom 3020xxx je BESPLATAN za one koji imaju user/pass (zaposleni kao i njihovi "prijatelji"). I sad svi mi treba da izginemo sto on umesto 5 dinara sat interneta placa 5,36 dinara ,dok je nama ostalima to samo trosak za telefon + sati kod provajdera :cuss: ,)

Nazad
Vrh Dno