Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kako testirati ili provjeriti polovan racunar prije kupovine...da li postoji neki program koji ce testirati (opteretiti) sve komponente i pokazati da li su ispravne...ne mislim na neke Sisoft sandra fazone....ili se sve mora rucno?
Kako testirati ili provjeriti polovan racunar prije kupovine...da li postoji neki program koji ce testirati (opteretiti) sve komponente i pokazati da li su ispravne...ne mislim na neke Sisoft sandra fazone....ili se sve mora rucno?
Ma Prime zaboravi, njemu treba barem 12 sati da radi da bi pokazao sve sto ima. Uzmi S&M Test, on ce ti za 30-tak minuta iscediti poslednji atom snage iz procesora i memorije, napregnuti ih 200% i tu ces videti da li sve ok radi. Ponesi i HD Tune, ima jako dobar quick check, tu ces videti da li ti je HDD ok. A sto se tice grafike... Pa, za tako neku "polovnu" masinu instaliraj 3D Mark 2001 (jer ne verujem da je 03 podrzan na tako nekoj grafici) i pusti u 1600x1200 ili barem u 1280x1024 sa sve FSAA i AF... E tu ces da vidis jel grafika OK.
Dalje, sto se tice optickog uredjaja, ponesi neki najizgrebaniji cd koji imas a da znas da barem na nekom uredjaju moze da se procita, pa vidi kako radi...
no frx thanx alot, znao sam da ima programcica, ali ne mogu drndarti po racunaru 3 sata i onda reci "e nije ovo za mene", trazeci pomenute proghrame nasao sam jos sitnih korisnih programcica za benchmark...thanx :d