STIV je napisao(la):p.s. pitaj skali![]()
STIV je napisao(la):E stvarno ne znam koji je to program... Drug nije mnogo opterecen tim stvarima... Dobio je od jednog prijatelja i taman kada sam mu trazio da mi ga nareze istog dana mu pao sistem i nista od toga... a taj prijatelj je neki entuzijasta ocigledno, dao mu je taj program malo da ga isproba...
I koliko se secam bio je ogroman, pa je zato morao da ga reze...
A sto se tice rada... valjda je bilo potrebno samo ukucati email adresu i program odradi neki search i izbaci sifru... kao sto rekoh drug je ne zainteresovan, pa je samo uradio probu za njegov nalog... i kad je video da radi, nije mu bilo lako... E da, program je mogao da otkljuca samo yahoo naloge, a ne i hotmail i druge...
Znam da nisam mnogo pomogao, ali kao sto vidite ima ljudi koji se i time bave
Amon_Ra je napisao(la):U slucaju da je to sve istina ti ces dobiti jedno izvinjenje, a ja jednu [email protected] adresu ili tako nesto, ali opet da ponovim - gistro...
Sto se tice ovog programa savetujem vam da ga ne koristite, a jos bolje ne skidate jer je zarazen. Bar tako kaze moj dobri prijatelj Norton 2003mixi je napisao(la):Evo imam neku foru za Hotmail, pa po istom sistemu probajte za yahoo, znaci preradite stranicu koju kreira ovaj program u yahoo stil, i probajte.
Arhiva ima pass, kada procitate Readme nacicete password, kao sto autor kaze readme stvarno mora da se procita, u njemu pise ceo sistem rada.
STIV je napisao(la):E bogami mozda sam se zeznuo... izgleda da nije zarazen, jer sam tek sada pogledao i video da ga je Norton detektovao kao hacktool (nije virus, jel tako?)... znaci norton brise i takve stvari... je***a nisam znao...
E sada moram ja svima da se izvinimSorry
driver je napisao(la):Taj norton (ili bilo koji drugi) ne moze da provali virus da mu je ispred nosa![]()
Greska u koracima:whip ... mnogo je dobar i veoma- veoma brzo nalazi viruse... kod mene ih je dosta njih stavio u karantin... po meni mnogo bolji od AVPa, ali iskulirajte da ne napravimo raspravu oko AV ovde...driver je napisao(la):Taj norton (ili bilo koji drugi) ne moze da provali virus da mu je ispred nosa![]()
mixi je napisao(la):Taj program nije ni trojanac ni virus vec kreira karakteristicnu hotmail login stranicu koja se posalje na e-mail ciju sifru zelite da posedujete, program vas takodje pita gde zelite da vam sifra stigne. To je sve, znaci nema ni trojanaca ni virusa.
molder_ je napisao(la):eto opet mi podgrejaste nadu...ma postoji nacin i da saznam ko je...samo polako videcete...nego cim stigne tih 4 mb javljajte. Pozdrav
mikis je napisao(la):Da, ako je korisnik (zrtva) *****, pa prvo klikne na link koji ste mu poslali, pa onda kada mu se otvori nova strana sa potpuno levom adresom u nju ukuca svoj user i pass. Ovo nije nikakvo hakerisanje, to se zove "socijalni inzenjering".
molder_ je napisao(la):...ko je jednom usao i pobrisao uci ce opet...dal bi ja tebi citao i brisao postu iz inboxa ? ne.A znas zasto? Zato sto mi nije interesantno kad te niti znam niti me interesuje sta mozes da dobijes od poste.Znaci krug ljudi je suzen (bar ja tako mislima posto nisu upali na komp moj trojancem (bar tako norton kaze ) videcemo kako su.... pozdrav
ZoNi je napisao(la):??????????????????????????
o, i te kako dobro pronalazi viruse!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari