Šta je novo?

kako provaliti sifru na yahoo-u ?

mulder_

Čuven
Učlanjen(a)
24.07.2002
Poena
619
Pre par dana mi je provaljeno u inbox i sve poruke pobrisane...kako je to izvedeno...kako da otkrijem ko je ? pozdravFX

eh ima za to dosta nacina, i tesko ces otkriti...
da ne nabrajam sada, ali dovoljno je reci da su ljudi napravili program koji otlriva sve .... moj drug imao... provereno

p.s. pitaj skali:D

STIV je napisao(la):
p.s. pitaj skali:D
:D :D :D ovo je jako nisam izdrzao :D

Sto se hotmail i yahoo naloga tice odavno se zna da nisu bas najsigurnije resenje...

heheheh ma lako bi ja al na Scully bas i sumnjam...nego ozbiljno koji je to program...trojanac pa onda program ili direktno sa napadaceve masine...moram da saznam ko je i kako je to uradio....cigarette smoking naj... si ako te uhvatim :D :D :D ajd pozdrav ljudi

Also interested za taj program...i ja sam imao slichna iskustva :( ??? >> !!!

Ajde STIV javi se..ja se ne nerviram jer sam na hotmailu otvorio nalog koji sluzi za spam...odem jednom nedeljno da obrisem 150 poruka i onda nek se opet puni:) www.india.com mislim da je bolje resenje

E stvarno ne znam koji je to program... Drug nije mnogo opterecen tim stvarima... Dobio je od jednog prijatelja i taman kada sam mu trazio da mi ga nareze istog dana mu pao sistem i nista od toga... a taj prijatelj je neki entuzijasta ocigledno, dao mu je taj program malo da ga isproba...
I koliko se secam bio je ogroman, pa je zato morao da ga reze...
A sto se tice rada... valjda je bilo potrebno samo ukucati email adresu i program odradi neki search i izbaci sifru... kao sto rekoh drug je ne zainteresovan, pa je samo uradio probu za njegov nalog... i kad je video da radi, nije mu bilo lako... E da, program je mogao da otkljuca samo yahoo naloge, a ne i hotmail i druge...
Znam da nisam mnogo pomogao, ali kao sto vidite ima ljudi koji se i time bave

STIV je napisao(la):
E stvarno ne znam koji je to program... Drug nije mnogo opterecen tim stvarima... Dobio je od jednog prijatelja i taman kada sam mu trazio da mi ga nareze istog dana mu pao sistem i nista od toga... a taj prijatelj je neki entuzijasta ocigledno, dao mu je taj program malo da ga isproba...
I koliko se secam bio je ogroman, pa je zato morao da ga reze...
A sto se tice rada... valjda je bilo potrebno samo ukucati email adresu i program odradi neki search i izbaci sifru... kao sto rekoh drug je ne zainteresovan, pa je samo uradio probu za njegov nalog... i kad je video da radi, nije mu bilo lako... E da, program je mogao da otkljuca samo yahoo naloge, a ne i hotmail i druge...
Znam da nisam mnogo pomogao, ali kao sto vidite ima ljudi koji se i time bave

Gistro!

moram kako znam i umem da saznam kako se zove to cudo...i ko je to pravio ?jedino tako mogu da dodjem do ovog skota sto mi je ovo napravio ...ako iko nesto sazna oko ovog programa bicu mu veoma zahvalan pozdrav

Nije nego satro... to su bile info iz secanja... evo danas sam se malo vise raspitao kod druga i sledece nedelje ga dobijam... tako da nema nista od prevare...
i mala ispravka, ipak moze i hotmail i ostale adrese da krekuje... Ipak nije ogroman, zauzima nekih 4mb...
sta jos reci... nista kad ga dobijam javicu vam jos vise ako vas interesuje...
ali moram ponoviti da ne mora da znaci da je sa njega provaljen tvoj nalog... i opet i pored svega, znaci i kada bi imao program, opet ne znam kako planiras da otkrijes ko je to uradio...

U slucaju da je to sve istina ti ces dobiti jedno izvinjenje, a ja jednu [email protected] adresu ili tako nesto :D , ali opet da ponovim - gistro...

Ja sam isto zainteresovan za taj program ako ga neko nabavi.

Evo imam neku foru za Hotmail, pa po istom sistemu probajte za yahoo, znaci preradite stranicu koju kreira ovaj program u yahoo stil, i probajte.
Arhiva ima pass, kada procitate Readme nacicete password, kao sto autor kaze readme stvarno mora da se procita, u njemu pise ceo sistem rada.

mixi je napisao(la):
Evo imam neku foru za Hotmail, pa po istom sistemu probajte za yahoo, znaci preradite stranicu koju kreira ovaj program u yahoo stil, i probajte.
Arhiva ima pass, kada procitate Readme nacicete password, kao sto autor kaze readme stvarno mora da se procita, u njemu pise ceo sistem rada.
Sto se tice ovog programa savetujem vam da ga ne koristite, a jos bolje ne skidate jer je zarazen. Bar tako kaze moj dobri prijatelj Norton 2003:cool: ...u pitanju je exe file

Stive cime je zarazen? Ako jeste izvinjavam se nisam imao nikakve lose namere.

E bogami mozda sam se zeznuo... izgleda da nije zarazen, jer sam tek sada pogledao i video da ga je Norton detektovao kao hacktool (nije virus, jel tako?)... znaci norton brise i takve stvari... je***a nisam znao...
E sada moram ja svima da se izvinim:) Sorry

Jedino sto vecina tih programa za "hakovanje" zapravo nisu za hakovanje nego su trojanci, koje treba da posaljete naivnom korisniku, pa da on klikne na to ili unese svoju sifru pa vam tako "uhakuje" nalog.

STIV je napisao(la):
E bogami mozda sam se zeznuo... izgleda da nije zarazen, jer sam tek sada pogledao i video da ga je Norton detektovao kao hacktool (nije virus, jel tako?)... znaci norton brise i takve stvari... je***a nisam znao...
E sada moram ja svima da se izvinim:) Sorry

Taj norton (ili bilo koji drugi) ne moze da provali virus da mu je ispred nosa :)

driver je napisao(la):
Taj norton (ili bilo koji drugi) ne moze da provali virus da mu je ispred nosa :)
Greska u koracima:whip ... mnogo je dobar i veoma- veoma brzo nalazi viruse... kod mene ih je dosta njih stavio u karantin... po meni mnogo bolji od AVPa, ali iskulirajte da ne napravimo raspravu oko AV ovde...

Taj program nije ni trojanac ni virus vec kreira karakteristicnu hotmail login stranicu koja se posalje na e-mail ciju sifru zelite da posedujete, program vas takodje pita gde zelite da vam sifra stigne. To je sve, znaci nema ni trojanaca ni virusa.

Sto ste bre vi ludi ljudi...
Kad bi bilo tako lako upadati u sve te web adrese svi bi upadali...
Naravno one imaju manu, posebno hotmail koji je milion puta imao nekih rupa, koje su pametni ljudi otkrivali i pomocu njih dolazili do passworda... Ali onda naravno ljudi tamo to srede i onda vise tako nesto ne funkcionise (pretpostavljam da ovaj zadnji program tako nesto radi, tj. ne radi)...
Dakle i taj "famozni" program od druga nije nista novo a kamoli spektakularno...
takvih programa ima bar desetina, par dobrih koji koriste brute force tehniku ili pomocu recnika (spiska reci nekog jezika) da provale neku web sifru i sl....
E sad, to uglavnom ide sporo i moze da potraje, posebno ako je sifra duza, ima mala i velika slova i recimo brojeve...
Narocito ti to nece koristiti, jer da otkrijes ko ti je to uradio ako uopste neko jeste, ne mozes nikako!
Ako je vec uleteo na tvoj nalog, zasto nije promenio sifru i *****ao te nacisto?
Moguce da recimo se nisi izlogovao a on nekako dospeo tu (takvih problema je bilo pre, ali sad ne bi trebalo) ili ko vec zna...
U svakom slucaju izlizana tema, i prestanite da se bavite kvazi hakerajem:)

eto opet mi podgrejaste nadu...ma postoji nacin i da saznam ko je...samo polako videcete...nego cim stigne tih 4 mb javljajte. Pozdrav

mixi je napisao(la):
Taj program nije ni trojanac ni virus vec kreira karakteristicnu hotmail login stranicu koja se posalje na e-mail ciju sifru zelite da posedujete, program vas takodje pita gde zelite da vam sifra stigne. To je sve, znaci nema ni trojanaca ni virusa.

Da, ako je korisnik (zrtva) *****, pa prvo klikne na link koji ste mu poslali, pa onda kada mu se otvori nova strana sa potpuno levom adresom u nju ukuca svoj user i pass. Ovo nije nikakvo hakerisanje, to se zove "socijalni inzenjering".

molder_ je napisao(la):
eto opet mi podgrejaste nadu...ma postoji nacin i da saznam ko je...samo polako videcete...nego cim stigne tih 4 mb javljajte. Pozdrav

Hm...
Moldere, ajmo ovako: imas li ti bar neku uopstenu ideju kako smatras da bi se moglo saznati ko ti je usao na nalog? Na osnovu cega?

...ko je jednom usao i pobrisao uci ce opet...dal bi ja tebi citao i brisao postu iz inboxa ? ne.A znas zasto? Zato sto mi nije interesantno kad te niti znam niti me interesuje sta mozes da dobijes od poste.Znaci krug ljudi je suzen (bar ja tako mislim ;) a posto nisu upali na komp moj trojancem (bar tako norton kaze ) videcemo kako su.... pozdrav

mikis je napisao(la):
Da, ako je korisnik (zrtva) *****, pa prvo klikne na link koji ste mu poslali, pa onda kada mu se otvori nova strana sa potpuno levom adresom u nju ukuca svoj user i pass. Ovo nije nikakvo hakerisanje, to se zove "socijalni inzenjering".

Ma nije ni socijalni... To je APP - Ako prođe, prođe.... Sećam se da su na Beotelu uradili sličnu foru, samo nisi morao da ideš nigde iz outlooka...Stigla poruka gde si trebai da potvrdiš username i pass, kako tobože ne bi bio obrisan... I bila je dobra fora jer je nalog sa koga je poslat mail bio
[email protected]... na prvi pogled je ok, ali kada promeniš default font u neku Times vidiš šta u stvari piše...

molder_ je napisao(la):
...ko je jednom usao i pobrisao uci ce opet...dal bi ja tebi citao i brisao postu iz inboxa ? ne.A znas zasto? Zato sto mi nije interesantno kad te niti znam niti me interesuje sta mozes da dobijes od poste.Znaci krug ljudi je suzen (bar ja tako mislim ;) a posto nisu upali na komp moj trojancem (bar tako norton kaze ) videcemo kako su.... pozdrav

Moldere, jel` je ovo tvoj reply na moje pitanje ???

ZoNi je napisao(la):
??????????????????????????
o, i te kako dobro pronalazi viruse!

isto kao shto je i win explorer bolji od win commandera :D:D
norton je ono 10x 'veci' od AVPa/AVGa, a niti bolje provaljuje viruse,niti je brzi, niti je jednostavan...i to vazi za bilo shta shto ima norton u imenu....
nikom ne treba AV koji ce da se ponasha kao da je 3dsMax 'otvoren' u pozadini i josh da neshto radi :D, a da ne pricham koliko usporava boot windowsa....ali, tvoj izbor :D

Nazad
Vrh Dno