Šta je novo?

Kako protiv ovoga???

• Začetnik teme Začetnik teme abacus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ekonomista i/ili pravnik, ali cu da pametujem :eyebrows:

E i/ili WW mogu u papirima i da budu u minusu, ali ce A da bude u plusu, a to je ustvari najbitnije 😉

a da li je fer da diler ide okolo i pljuje VP sa kojom saradjuje? 🙂 Borise, ako saradjujes sa nekim onda je logicno da ga ne mrzis iz dubine duse i ne pljujes kada god imas priliku po forumima. ako ti se ne svidja - siroko ti polje. Alti je lopov, monopolista, najgori, idi prijatelju onda kod drugih distributera koji su dokazani doborocinitelji i cilj poslovanja im je da elektronski opismene siroma narod.

ko kaze da je ispod ulaza? mene je prosto neverovatno da neko moze da tvrdi da zna koja je nabavna cena necega negde. odakle vam te info gospodo? rekao vam je drugar (brat) prodavac u WW-u? mislite da svako u Altiju ima te info na dohvat ruke? razmislite ponovo.

Prvo:
Diler je u ovom slucaju ispao izgleda budala jer potrosi par milona godisnje kod Vas ,a Vi onda kupcu koji je prvi put usao u radnju kod Vas prodate neku komponentu za par hiljada dinara ili par stotina dinara i to ispod cene koja vazi za istog dilera - reci iskreno kako bi se ti osecao?
Drugo:
Ulazna cena za par stvari na koje sam slucajno nabasao,zatim za par stvari koje sam istrazio je uvek,ali uvek ispod nabavne Alti D.O.O. a kao takva figurira bilo u E ili WW
Trece:
Imate Vi i svetle tacke u poslovanju kada se angazujete da nabavite nesto nezamislivo tipa Thermaltake Snow Edition - josh jednom hvala

I nije ovo nista licno....vec prosto nemam reci za ovakvo ponasanje jer A,WW i E nikada ne bi izrasli u ovo sto jesu ili nisu da nije bilo ovakvih "malih" kupaca kada niko nije ni cuo za Vas...

prvo, hoces da iskljucim taj SSD sa portala pa da ga ne vidis uopste? da li bi se onda bolje osecao? neke stvari su planirane za prodaju kroz nase maloprodaje i na portalu su cisto reda radi, ako nekome zagusti ili stagod...
drugo, ti ne znas Alti nabavne cene. malo ljudi u zemlji ih zna a ti nisi jedan od njih. kao sto ja ne znam Kimtecove cene, CT-ove i slicno.

ovo me podseca na onu anegdotu "svetu je tesko udovoljiti". ako je skupo ne valja. ako je jeftino opet ne valja. najbolje da se uklopimo u opste sivilo domaceg trzista kako nas ne bi pljuvali po forumima.

ma E shop je zakon, kupovao sam tamo preko 30 puta... minimum za nekih 300.000 i prezadovoljan sam cak i reklamacijama (u pocetku je bilo malo povuci potegni ali je Dragana L. sve resila)

zakljucacu ovo da ne bi prerastao u jos jedan navijacki thread. kome odgovara da saradjuje sa pomenutom firmom - super. kome ne odgovara neka trazi dalje a mi cemo probati vec nekako da se snadjemo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno