Šta je novo?

Kako pristupiti EuNet webmailu sa "domaćeg terena"?

Shane

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
309
EuNet ima bezvezno ograničenje da ne dozvoljava pristup webmailu ako je ID adresa sa teritorije Srbije. Ima li načina da ga se prevari?

Da, ako se povezuješ preko EUnet ADSL-a npr. :D

Postoji resenje, odes u svoj control panel: Podesavanja>Pristup POP3.
Jedino sto nije bas besplatno

Da biste mogli da koristite ovaj servis, neophodno je da imate vremena na Vašem nalogu. Servis se tarifira tako što se stanje Vašeg naloga umanji za 6 min po 1MB preuzete pošte.

Ili Hide IP.....

hajde da pravimo neku akciju, peticiju i slicno.

Ako imam njihov nalog za postu na poslu, zasto ne bih mogao od kuce samo da pogledam mailove ?!?!

Koja bre peticija, ne mozemo da se izborimo za paypal (sto je mnogo znacajnije) :)

Postoji resenje, odes u svoj control panel: Podesavanja>Pristup POP3.
Jedino sto nije bas besplatno

Da biste mogli da koristite ovaj servis, neophodno je da imate vremena na Vašem nalogu. Servis se tarifira tako što se stanje Vašeg naloga umanji za 6 min po 1MB preuzete pošte.

..i naravno sve to samo preko dial-up-a jer ovo preko ADSL mi ne radi a imam jos malo vremena kod njih. Da ne kazem da ni Webmail-u ne mozes nikako pristupiti.
Ma uzas zivi, hvala Bogu da sam ih na vreme napustio. :smoke:

Kako ne radi ? Ja pristupam preko ADSL-a iz mail klijenta bez problema.

Proxy 213.227.149.165:3128

meni nece preko Beotela, cak ni proxy vise ne pomaze, sve kombinacije

Nece, pobogu, probajte bar da dobije login ekran pre postovanja.

"Retrieval of secure URLs through a non-secure proxy is forbidden.

This proxy is running on a non-secure server, which means that retrieval of pages from secure servers is not permitted. The danger is that the user and the end server may believe they have a secure connection between them, while in fact the link between the user and this proxy is insecure and eavesdropping may occur. That's why we have secure servers, after all.

This proxy must run on a secure server before being allowed to retrieve pages from other secure servers."

hmmm ..... pa mozda bi i probao da se neko setio da stavi link ovde ;)
tj. odmah bi znao da ne radi, da sam video da je taj eunet webmail na https-u

ovako, ipak je prirodnije da ti probas, jer:
1. mladji si.
2. to treba tebi/vama.
........ ja cak ne mogu da shvatim u cemu je poenta-kacamak koristiti e-mail kod nekog euneta, pored svih besplatnih yahoo-a, google-ova, gmx-a i cega sve ne, sa gigabajtima prostora, pop3/smtp pristupom i kojecime sve ne ........

;)

Onaj proxy što sam ja postovao provereno radi... Evo upravo sam se logovao preko njega.
Provajder je Verat.

Poslednja izmena:
Mrle: Izvini ciko, bio sam malo grublji. Odavno sam sam batalio eunet i koristim gmail, ali eto rekoh da pogledam sta ima. Hvala na pomoci :)

jddipqd: Klap, klap, klap, evo radi :D (adsl ptt)

Nazad
Vrh Dno